Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 8. jul 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 8. jul 2023. godine

Politika | 08.07.2023 | access_time 09:55
Naslovne strane za subotu, 8. jul 2023. godine
Foto: Milan Obradovic
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu, 8. jul pišu o najavljenom novom protestu "Srbija protiv nasilja" u Beogradu, 500 dana rata u Ukrajini, festivalu Egzit u Novom Sadu i drugim temama.

BLIC - O ratu u Ukrajini "500 dana sukoba u Ukrajini: Ratu se ne nazire kraj". List piše o festivalu Egzit na Petrovaradinskoj tvrđavi "Exit: Prodidži raspametio publiku".

VEČERNJE NOVOSTI - "Kucnuo čas da se tema Kosova vrati na Ist River", list piše da Beograd pregovara ko će u ime Srbije podneti zahteva za sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu.

DANAS - O nastavku protesta "Srbija protiv nasilja", koji je za subotu najavljen u Beogradu "Solidarnost sa inspektorima koji su otkrili Jovanjicu". O slučaju policijske službenice iz Valjeva, koja je javnosti otkrila da je saobraćajnu nezgodu izazavao kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Puštena iz pritvora da se zaboravi na slučaj Petrovića".

NOVA - "Policajka puštena iz pritvora, protiv nje podneta optužnica", o slučaju policajke Katarine Petrović koja je bila uhapšena zbog dojave o saobraćajnoj nezgodi koju je izazvao Nikola Petrović. Intervju s poslanikom Narodne stranke Đorđem Stankovićem "Zahvalan sam Jeremiću, ali treba da podržimo Aleksića".

POLITIKA - O trilateralnom samitu u Austriji o ilegalnim migracijama "Uvažen doprinos Srbije stabilnosti cele Evrope".

Teme