Web Analytics
Naslovne strane za utorak 11. jul 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za utorak 11. jul 2023. godine

Društvo | Izvor: Beta | 11.07.2023 | access_time 08:00
Naslovne strane za utorak 11. jul 2023. godine
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 11. jul 2023. godine najviše pišu o poseti crnogorskog predsednika Jakova Milatovića Srbiji, 28. godišnjici genocida u Srebrenici i tenzijama između Banjaluke i Sarajeva.

ALO - "Nole ukrotio Hurkačeve projektile", o meču Novaka Đokovića i Huberta Hurkača. O vrućini koja je najavljena za naredne dane u tekstu "Ne izlazite između 10 i 17 časova".

BLIC - "Počinje mesec tuge i mržnje na Balkanu", o godišnjici genocida u Srebrenici. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom posete crnogorskog predsednika Jakova Milatovića "Crnoj Gori nećemo ni na senku stati".

VEČERNJE NOVOSTI - "Bošnjaci mole NATO da kazni Srpsku", o tenzijama u Bosni i Hercegovini. O problemima na beogradskom aerodromu u tekstu "O prtljagu na Tesli brinu još tri firme".

DANAS - "14.000 SNS botova lažira stvarnost", o spisku navodnih bot naloga koji se pojavio na društvenim mrežama. "U Potočarima opet bez zvaničnika iz Srbije", o godišnjici genocida. Ministar privrede Rade Basta, o čijoj se smeni raspravlja u Skupštini, kaže za list "Građanima ne trebaju političke priče, nego puni frižideri".

INFORMER - Sa sastanka predsednika Srbije i Crne Gore "Srbiju boli što je CG priznala 'Kosovo'". "Putin se sastao sa Prigožinom", prenosi list potvrdu Kremlja da je ruski predsednik razgovarao u Moskvi sa vođom plaženičke grupe Vagner.

KURIR - Pod naslovom "Prijateljski" list piše o poseti crnogorskog predsednika Jakova Milatovića Srbiji i sastanku sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem.

NOVA - O obustavljanju postupka protiv bivše šefice Višeg javnog tužilaštva u tekstu "Tužiteljka bez kazne zbog skrivanja slučaja Cvijan". "Potrošili 90.000 evra na limuzine, a nisu počeli da rade", o preduzeću za naplatu prevoza u Gradu Beogradu.

POLITIKA - "Korak napred u odnosima Beograda i Podgorice", o poseti crnogorskog predsednika. "Dodikov ples po ivici Dejtonskog sporazuma", o situaciji u Bosnih i Hercegovini.

SRPSKI TELEGRAF - Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sastanku sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem "Nećemo Crnoj Gori ni na senku stati".

Teme