Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 15. jul 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 15. jul 2023. godine

Društvo | 15.07.2023 | access_time 10:15
Naslovne strane za subotu, 15. jul 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 15. jul najviše pišu o protestima "Srbija protiv nasilja", o sukobima u Skupštini Kosova i o drugim temama.

BLIC - O poseti kineskog milijardera i osnivača Alibabe "Džek Ma u Srbiji". List piše o sukobu u kosovskom parlamentu "Dani mimoze ruše Kurtija".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o raspisivanju tendera za izgradnju dečje bolnice u Beogradu "U novembru će početi izgradnja 'Tiršove 2'".

DANAS - Voditelj okupljanja u Beogradu "Srbija protiv nasilja", novinar Smiljan Banjac ocenjuje "Energija ovih protesta najjača od 5. oktobra". Reagovanje na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o potrebi izgradnje novih hotela zbog međunarodne izložbe "Još 130 hotela u Beogradu - Vučićeva nemoguća misija".

NOVA - "Vučić bi da Vulinovu narko aferu maskira pričom o trgovini oružja", o uvođenju sankcija SAD direktoru BIA Aleksandru Vulinu i reakciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića. List piše o podacima istraživanja o zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova, za koje navodi da su alarmantni "Polovina policajaca želi da napusti službu".

POLITIKA - Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović za list kaže "Ne vidim kako je Gašić mogao da spreči tragediju". Intervju sa direktorkom Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanjom Radojević Škodrić "Za lečenje pacijenata u inostranstvu ove godine dato 483 miliona dinara".

Teme