Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak, 20. jul 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak, 20. jul 2023. godine

Društvo | 20.07.2023 | access_time 08:10
Naslovne strane za četvrtak, 20. jul 2023. godine
Beogradski listovi u izdanjima za četvrtak 20. jul pretežno pišu o sastanku predsednika Aleksandra Vučića sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom u Briselu, svedočenju dečaka koji je ubio devetoro učenika i čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i drugim temama.

BLIC - "Koliko verovati dečaku ubici?" o svedočenju dečaka iz osnovne škole "Vladislav Ribnikar" koji je usmrtio devetoro dece i čuvara.

VEČERNJE NOVOSTI - Svedočenje dečaka koji je ubio devetoro đaka i čuvara u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u tekstu "Lako došao do šifre smrti 687".

DANAS - "Sa pištaljkom i zastavom Srbije protiv režima Vučića" o protestu studenta iz Niša ispred zgrade Predsedništva Srbije.

NOVA - "Srbija prihvatila dokumenta i simbole Kosova", ocena Gabrijela Eskobara, zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD u Kongresu. "Inflacija se smanjuje, a građani na gubitku", piše list.

POLITIKA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku sa generalnim sekretarom NATO- a Jensom Stoltenbergom "Svakog dana postaje sve opasnije na KiM". 

INFORMER - Predsednik Srbije razgovarao s generalnim sekretarom Nato, piše list pod naslovom "Vučić: Kfor da obuzda Kurtija i zaštiti Srbe"!

SRPSKI TELEGRAF - Ministar odbrane Miloš Vučević: "Srpska vojska ima načina da obori Kurtijve bajraktare", piše list.

KURIR - Kurti gura sever kiM u izmišljenu asocijaciju kosovskih opština, piše list.

ALO- "Paklena oluja nad Srbijom" piše list navodeći da je nevreme zamenilo nesnosne vrućine.

Teme