Web Analytics
Bajern zna za razgovore Manea i saudijskog kluba Al Nasr - BetaRS

Bajern zna za razgovore Manea i saudijskog kluba Al Nasr

Fudbal | Izvor: Beta-AP | 26.07.2023 | access_time 13:10
Bajern zna za razgovore Manea i saudijskog kluba Al Nasr
Predsednik Bajerna Herbert Hajner rekao je danas da u klubu znaju da početne razgovore fudbalera Sadija Manea i predstavnika Al Nasra, u vezi sa njegovim prelaskom u saudijski klub.

"Fudbalski klub Bajern je obavešten o tome. Ali to su početni razgovori, moramo da sačekamo i da vidimo šta će se dogoditi", rekao je Hajner za nemačku agenciju DPA.

Nemački list Bild je preneo da će se Maneov predstavnik sastati sa predstavnicima Al Nasra na razgovorima o mogućem transferu.

Mane ima još dve godine ugovora sa Bajernom, u koji je prošle godine došao iz Liverpula. Odigrao je 38 utakmica za bundesligaša i postigao 12 golova, od kojih samo jedan posle Svetskog prvenstva u Kataru koje je propustio zbog povrede noge.

Senegalski napadač bio je suspendovan na jednu utakmicu zbog lošeg ponašanja, pošto je navodno udario u lice saigrača Leroja Sanea u svlačionici, posle poraza od Mančester sitija.

Hajner je rekao da Maneova prva sezona u Bajernu "sigurno nije bila zadovoljavajuća - ni za njega ni za nas".

Saudijski klubovi ovog leta troše veliki novac na dovođenje evropskih zvezda, a Mane bi u slučaju dolaska u Al Nasr igrao zajedno sa Kristijanom Ronaldom.

Teme