Web Analytics
Proglašeni pobednici nagradnog konkursa Unikredit banke u Srbiji - BetaRS

Proglašeni pobednici nagradnog konkursa Unikredit banke u Srbiji

Ekonomija | 28.07.2023 | access_time 14:00
Proglašeni pobednici nagradnog konkursa Unikredit banke u Srbiji
 Unikredit (UniCredit) banka u Srbiji proglasila je danas pobednike nagradnog konkursa "Srećni Keš kredit", kojima je omogućeno da banka umesto njih prevremeno otplati keš kredit, u maksimalnom iznosu do 10.000 evra.

Banka je kroz konkurs dodelila pet nagrada, za najbolje ideje i predloge projekata koje imaju za cilj poboljšanje kvaliteta života lokalne zajednice.

Na taj način je Unikredit banka postala prva banka u Srbiji koja nudi mogućnost da pet klijenata ne mora da otplati keš kredit u celosti ili delimično.

Autori pet najbojih ideja stekli su pravo na prevremenu otplatu kredita, u maksimalnom iznosu do 10.000 evra, a visina nagrade zavisi od pojedinačnog stanja duga gotovinskog kredita realizovanog u toku trajanja nagradnog konkursa za svakog od pobednika na dan proglašenja pobednika konkursa.

Osim toga, jedan od pet projekata pobednika, a koji je stručni žiri proglasio najboljim, Unikredit banka će i realizovati.


"Kroz ovaj jedinstveni i inovativni nagradni konkurs prepoznali smo način da se približimo svojim klijentima na zanimljiv način. Ovo je bila odlična prilika da se oni angažuju po pitanju unapređenja lokalnih zajednica, a kao banka kojoj je osnaživanje zajednice jedan od osnovnih stubova poslovanja, cilj nam je bio i da damo dodatnu vrednost ovoj kampanji. Drago mi je da smo kroz ovakvu kampanju oživeli i ispromovisali keš kredit kao jedan od tradicionalnih bankarskih proizvoda", rekla je članica menadžment tima i direktorka identiteta i komunikacija u Unikredit banci Svetlana Bunčić.

Pravo na učešće u nagradnom konkursu imali su punoletni građani Srbije koji imaju prebivalište ili boravište u Srbiji i koji su rezidenti Srbije. Takođe, na dan početka nagradnog konkursa neophodno je bilo da učesnici budu klijenti banke, ili da tokom trajanja konkursa steknu taj status, odnosno da zaključe i realizuju ugovor o gotovinskom kreditu ili gotovinskom kreditu za refinansiranje sa i bez osiguranja u Unikredit banci.

Pobednici su u periodu trajanja konkursa predložili i opisali projekat na temu "Kako unaprediti život lokalne zajednice u kojoj živim", a najbolju ideju koju je izabrao stručni žiri Unikredit banka će realizovati.

Predsednica žirija Nevena Martinović, menadžer za inovacije u kompaniji MPC Properties, istakla je da broj kvalitetnih prijava na tom projektu potvrđuje da se ljudi sve više okreću zelenim idejama, da imaju empatiju i da su spremni da preuzmu aktivnu ulogu za pozitivne promene u društvu.

Teme