Web Analytics
Poplave u Kini - BetaRS

Poplave u Kini

Svet | 01.08.2023 | access_time 10:25
Poplave u Kini

Tradicionalna kapija se vidi preplavljena poplavnim vodama u oblasti Miaofengšan na periferiji Pekinga, utorak, Aug. 1, 2023. Kineski državni mediji javljaju da su neki poginuli, a drugi se vode kao nestali usled poplava u planinama koje okružuju glavni grad Peking. (AP Photo/Ng Han Guan)


Poplave u Kini
 Klizište se vidi u oblasti Miaofengšan na periferiji Pekinga, utorak, Aug. 1, 2023. Kineski državni mediji javljaju da su neki poginuli, a drugi se vode kao nestali usled poplava u planinama koje okružuju glavni grad Peking. (AP Photo/Ng Han Guan)


Poplave u Kini
 Žena i dete koriste kišobrane da se zaštite od padavina koje donosi tropska oluja dok prolaze pored Centralnog poslovnog distrikta u Pekingu, utorak, Aug. 1, 2023. Kineski državni mediji javljaju da su neki poginuli, a drugi se vode kao nestali usled poplava u planinama koje okružuju glavni grad Peking. (AP Photo/Andy Wong)


Poplave u Kini
 Dostavljač prolazi kroz pljusak u Centralnom poslovnom okrugu u Pekingu, utorak, Aug. 1, 2023. Kineski državni mediji javljaju da su neki poginuli, a drugi se vode kao nestali usled poplava u planinama koje okružuju glavni grad Peking. (AP Photo/Andy Wong)


Poplave u Kini
 Stanovnik gleda na oblast preplavljenu poplavnim vodama u regionu Miaofengšan na periferiji Pekinga, utorak, Aug. 1, 2023. Kineski državni mediji javljaju da su neki poginuli, a drugi se vode kao nestali usled poplava u planinama koje okružuju glavni grad Peking. (AP Photo/Ng Han Guan)


Poplave u Kini
 Stanovnici šetaju u blizini vozila koje je isprala poplavna voda u okrugu Mentougou na periferiji Pekinga, utorak, Aug. 1, 2023. Kineski državni mediji javljaju da su neki poginuli, a drugi se vode kao nestali usled poplava u planinama koje okružuju glavni grad Peking. (AP Photo/Ng Han Guan)


Poplave u Kini
 Stanovnik stoji u blizini nabujale reke u planinskoj periferiji Pekinga, utorak, Aug. 1, 2023. Kineski državni mediji javljaju da su neki poginuli, a drugi se vode kao nestali usled poplava u planinama koje okružuju glavni grad Peking. (AP Photo/Ng Han Guan)



Teme