Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 2. avgust 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 2. avgust 2023. godine

Društvo | 02.08.2023 | access_time 08:10
Naslovne strane za sredu, 2. avgust 2023. godine
Foto: Milan Obradovic
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 2. avgust 2023. godine pišu o odobrenju za izgradnju "Novog Sada na vodi", sankcijama SAD za čelne ljude Republike Srpske i drugim temama.

ALO - "Naš narod na severu ostaje bez lekova", o situaciji na Kosovu i Metohiji.

BLIC - "Rate kredita će rasti bar do 2024.", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Rušitelji Dejtona udarili na Srpsku", o novim američkim sankcijama čelnim ljudima Republike Srpske. O zabrani uvoza srpske robe na Kosovo list piše u tekstu "Proterali našu robu sa rafova na severu".

DANAS - "Pesnice i koškanje opozicije i obezbeđenja", o protestu ispred Skupštine Novog Sada. "Vlast zloupotrebila zabrinutost roditelja", ocenili su sagovornici lista posle raspuštanja Anketnog odbora.

INFORMER - "Kurti zabranio Srbima hranu i lekove, zatvara im i firme" o zabrani ulaska robe iz centralne Srbije na teritoriju Kosova i Metohije.

KURIR - Pod naslovom "Scenario" o mogućim potezima Ukrajine u slučaju da Volodimir Zelenski bude ubijen.

NOVA - "Zeleno svetlo za Novi Sad na vodi", o usvajanju odluke Skupštine Novog Sada. Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović kaže za list "Vulin je važan šraf mafijaške mašinerije koja upravlja državom".

POLITIKA - Visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borel u autorskom tekstu za list navodi "Rusija mora da prestane da koristi hranu kao oružje". "Otkriveno 300 migranata, nađeni puške i pištolji", o akciji srpske policije kod Subotice.

SRPSKI TELEGRAF - Akcija MUP-a u Subotici "Zaplenjeno deset pušaka i tri pištolja od ilegalnih 300 migranata".

Teme