Web Analytics
Poketino: Zadovoljan sam bodom, ali zaslužili smo više - BetaRS

Poketino: Zadovoljan sam bodom, ali zaslužili smo više

Fudbal | Izvor: Beta | 13.08.2023 | access_time 21:25
Poketino: Zadovoljan sam bodom, ali zaslužili smo više
Trener fudbalera Čelsija Maurisio Poketino rekao je da je zadovoljan bodom, ali da misli da je njegova ekipa zaslužila više u večerašnjoj utakmici protiv Liverpula. 

"Mislim da smo generalno zaslužili malo više. Zadovoljni smo, ali smo u isto vreme i razočarani pošto smo želeli da pobedimo i zaslužili smo da pobedimo, ali ovo je tek početak. Napravili smo veoma dobar način rada i to je važno. Stvar je u radu i poverenju koje imamo jedni u druge, povezanost od prvog dana bila je fantastična", rekao je Poketino za Skaj.

Čelsi je na svom terenu odigrao nerešeno 1:1 protiv Liverpula u prvom kolu Premijer lige, a Poketino je debitovao na klupi londonske ekipe, nakon što se posle četiri godine vratio u Premijer ligu.

Poketino je rekao da su navijači davali konstantnu podršku ekipi, da nisu odustajali ni u teškim trenucima i da su igrači osetili njihovu energiju.

"Od početka je bilo teško, ali zadovoljan sam kako smo rasli tokom utakmice, kako smo pronašli način da igramo i kako smo počeli da dominiramo i guramo Liverpul dublje u odbrani. Moramo da rastemo svakoga dana", dodao je Poketino.

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegova ekipa posle dobrog početka svojim greškama dozvolila Česliju da se vrati u utakmicu.

"Početak je bio prilično ubedljiv, postigli smo dva predivna gola, jedan je poništen zbog ofsajda. Otvorili smo vrata Čelsiju, gubili smo lopte u trenucima u kojima je bilo teško pripremiti se za to. Utakmica je zbog toga otišla u drugom pravcu, nismo je kontrolisali. Čini mi se da smo pomogli Čelsiju da se vrati u utakmicu", naveo je on.

"Naši problemi u odbrani nemaju veze sa karakteristikama veznih igrača, oni su malo ofanzivniji, ali svi ovi momci mogu da urade ono što tražim od njih. Bili smo suviše duboko i ostavljali smo prostor. U redu je, ova utakmica neće odlučiti kakva će naša sezona biti. Budimo pozitivni, ova ekipa zaslužuje da se u nju veruje i radujem se sezoni", dodao je Klop.

Teme