Web Analytics
Nove knjige iz serijala „Zastanite i upoznajte“ i „Dom mrkog Mede“ u prodaji - BetaRS

Nove knjige iz serijala „Zastanite i upoznajte“ i „Dom mrkog Mede“ u prodaji

Kultura | 15.08.2023 | access_time 10:35
Nove knjige iz serijala „Zastanite i upoznajte“ i „Dom mrkog Mede“ u prodaji
Foto: Vulkan/Promo
Avanture koje smo iščekivali.

Deca vole da istražuju prirodu, a jedan od načina da podstaknemo njihovu želju za znanjem jeste da im obezbedimo mnogo zanimljivih i lepo ilustrovanih knjiga.

Nov naslov popularnog serijala Zastanite i upoznajte... svim malim i velikim ljubiteljima prirode donosi priče poznate autorke Laure Brand. Zastanite i posmatrajte čudesni život u prirodi kroz zadivljujuće priče je topao poziv deci da istraže magiju i čudo ove planete koju zovemo dom.

Naš svet je ispunjen lepotom, od divljih životinja koje oduzimaju dah do biljaka koje nam daju život. Zastanite i posmatrajte, pronađite radost u sadašnjem trenutku. Priroda nam svakodnevno priređuje prava mala čuda: pečurke „cvetaju“, pčele hlade svoj med, a semenke maslačka jezde nošene povetarcem.

Ima mnogo stvari u ovom našem svetu o kojima se još niste zapitali. Ceo svet je blago koje čeka da bude pronađeno. Zemlja vrvi od iznenađenja. Otvorite oči i vidite – više ih je nego što možete i da zamislite.

Zakoračite u šumski svet u čarobnoj knjizi Veliki stari Hrast i rođendanska proslava, punoj divno rimovanih pesama. Nova knjiga iz serijala Dom mrkog Mede povešće male istraživače u nezaboravnu avanturu i upoznati ih sa mnoštvom novih drugara i živopisnih mesta.

Uzbuđenje i znatiželja rastu, jer Meda želi da vam ispriča priču o najstarijem i najmudrijem drvetu u šumi. Kada sazna da Hrast puni 500 godina, Meda odlučuje da isplanira posebnu proslavu.

Pridružite se šumskim drugarima u pripremanju zabave! Pođite u avanturu sa Medom i otkrijte šta se sve nalazi u njegovoj raspevanoj šumi. Sa originalnim pesmama engleske spisateljice Rejčel Pirsi, ova divna priča sadrži više od sto detalja za traženje.

Divne knjige koje bude ljubav prema svetu koji nas okružuje Zastanite i posmatrajte čudesni život u prirodi kroz zadivljujuće priče i Veliki stari Hrast i rođendanska proslava dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Teme