Web Analytics
Uzbudljivi roman-mozgalica „Šerlok Njuškaloms i misterija nestalog mađioničara“ u prodaji - BetaRS

Uzbudljivi roman-mozgalica „Šerlok Njuškaloms i misterija nestalog mađioničara“ u prodaji

Kultura | 16.08.2023 | access_time 12:00
Uzbudljivi roman-mozgalica „Šerlok Njuškaloms i misterija nestalog mađioničara“ u prodaji
Foto: Beta/OMS/Vulkan izdavaštvo
Novi izazov za male superdetektive

Treći deo serijala o pronicljivom junaku Šerloku Njuškalomsu prepun je zagonetaka koje pokreću mozak – lavirinata, kodova, matematičkih izazova i logičkih igara. Možete li da ih odgonetnete i pomognete našem detektivu da reši najteži slučaj do sada? Uzbudljivi roman-mozgalicu Šerlok Njuškaloms i misterija nestalog mađioničara potražite na sajtu vulkancic.rs.

Šerlok Njuškaloms, najpoznatiji svetski detektiv, i njegova verna pomoćnica doktorica Brkson nalaze se u vozu za Pariz kada jedan od putnika, inače čuveni mađioničar, nestaje usred noći! Deluje da niko od putnika ne zna ništa o tome.

Da li je uopšte bio u vozu? I kako je njegov nestanak povezan sa zaverom da se ukrade najpoznatija slika na svetu?

No detektivi su nanjušili prevaru. Hoće li uspeti da reše misteriju pre nego što bude prekasno?

Ovaj uzbudljivi roman-mozgalica sadrži 28 glavolomki, uključujući zadatke sa traženjem razlika, zavrzlame sa praćenjem tragova i lavirinte, kako bi najmlađi čitaoci mogli da testiraju sopstvenu moć zapažanja i zaključivanja.

Duhovita misterija za male superdetektive Šerlok Njuškaloms i misterija nestalog mađioničara nagrađivanog autora Tima Kolinsa dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Teme