Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak, 17. avgust 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak, 17. avgust 2023. godine

Društvo | 17.08.2023 | access_time 08:05
Naslovne strane za četvrtak, 17. avgust 2023. godine
Foto: Milan Obradovic
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 17. avgust 2023. godine pišu o početku školske godine, odnosu Zapada prema Srbiji i regionu, o izborima u 2024. godini, tragediji u Gradačcu i drugim temama.

ALO - "Žene, udrite nasilnika", razgovor sa Milicom Živković koja je prebila manijaka. "Monstruma sahranjuju na tajnoj lokaciji", o ubici iz Gradačca.

BLIC - "Neki đaci sa mobilnim, neki bez njih", o tome da nema jedinstvene odluke na nivou cele Srbije, već svaka škola odlučuje sama za sebe. "Hrvati skresali cene, ali zato i kečap naplaćuju", o letovanju na hrvatskom primorju.

VEČERNJE NOVOSTI - O navodima da Berlin želi da preuzme ključnu ulogu u regionu Zapadnog Balkana u tekstu "Nemačka preko RS pokazuje mišiće". "Oko Kurtija 38 savetnika i sto afera", piše list o saradnicima kosovskog premijera.

DANAS - Poslanik Narodnog pokreta Srbije Đorđe Stanković u izjavi za list navodi "Telekom sponzor albuma Karleuše". "Vučić uređuje domaće, pa ne stiže da se bavi stranim medijima", o pisanjima zapadnih medija o predsedniku Srbije.

NOVA - "Osim Beograda, SNS može da izgubi Niš, Novi Sad i Čačak", navodi list. O bankrotu beogradske bolnice "Biocell" u tekstu "Bankrot došao preko noći, zaposleni ostali bez plate".

INFORMER - "Aljbin Kurti šef narko-kartela", o hapšenju gradskog fukcionera iz Prištine sa drogom. "Nermin me pretukao zbog večere", detalji iskaza Nizame Hećimović žene ubijene u Gradačcu.

KURIR - "Stašno", o ubistvima u Gradačcu. "Banjanje", o divljoj Sirčanskoj banji.

SRPSKI TELEGRAF - Tvrdnje bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović kojoj se sudi "Dijana otkrila veze Sente i mafije". O heroju iz Gradačca Nedimu Pamukoviću "Primio metak da spase sestri život".

POLITIKA - Odbornik Zeleno-levog fronta u Skupštini Beograda Dobrica Veselinović kaže "Više smo puta u medijima tražili izbore u Beogradu". "Kineski ministar iz Moskve upozorava Zapad", piše list.


Teme