Web Analytics
Naslovne strane za utorak 22. avgust - BetaRS

Naslovne strane za utorak 22. avgust

Društvo | 22.08.2023 | access_time 08:25
Naslovne strane za utorak 22. avgust
Foto: Beta/AMIR HAMZAGIC

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 22. avgust 2023. godine najviše pišu o neformalnom skupu Zapadnog Balkana u Atini, susretu predsednika Srbije i Ukrajine i o uspesima srpskih sportista.

ALO - Pod naslovom "Dominacija" o uspesima srpske atletičarke Ivane Vulete i srpskog tenisera Novaka Đokovića. O prijavama za novčanu pomoć države za decu do 16 godine "Za dan i po prijavljeno pola miliona dece".

BLIC - Važna odluka o najmlađem masovnom ubici na svetu "Dečaka ubicu izbacili iz 'Ribnikara'". Uskoro uvoz polovnih automobila iz SAD "Polovnjaci iz Amerike i do 25 odsto jeftiniji". O Ivani Vuleti i Novaku Đokoviću koji su opet opčinili planetu u tekstu "Ma oni su neuništivi".

VEČERNJE NOVOSTI - Vučić o današnjem susretu u Atini "Zelenski mi tražio da razgovaramo u četiri oka". Kišnjev bez objašnjenja "Bregovića stopirali zbog Rusa". Trener svetske šampionke u skoku u dalj kaže "Ivana u zaletu za Pariz".

DANAS - Šta će biti sa zahtevima građanskog bunta "Srbija protiv nasilja" od jeseni "Protesti u septembru ćekaju novi format". Ministartvo prosvete poslalo dopis OŠ Vladislav Ribnikar "Prestati sa korišćenjem ulaza u školu iz Ulice kralja Milutina". Košarkaš Vladimir Štimac o sukobu sa Milenijum timom "Nije bilo eksproprijacije, neovlašćeno kopaju po mojoj zemlji".

INFORMER - "Susret Karlsona i Vučića gledalo 10 miliona ljudi", piše list. Srpski teniser Novak Đoković o pobedi nad špancem "Zbog Alkaraza još nisam u penziji".

KURIR - "Sastanak: Vučić danas u Atini sa Zelenskim u četiri oka", o predstojećem sastanku lidera zemalja iz regiona. "Ivana i Nole", o trijumfima srpske atletičarke Ivane Vulete i srpskog tenisera Novaka Đokovića.

NOVA - Centralna tema, Novak Đoković osvojio masters u Sinsinatiju "Herojski, od nokdauna do pobede". Današnji sastanak lidera zemalja regiona u Atini najavljen kao još jedan "Dan D" za Srbiju "Vučić ne može bez 'kriza', stvara ih svakih mesec-dva".

POLITIKA - Vučić na neformalnom skupu Zapadnog Balkana u Atini "Nećemo odustati od nacionalnih interesa". Danas počinje samit BRIKS-a u Johanesburgu "Kina za zaoštravanje prema zapadu, Indija protiv". Priština nastavlja sa incidentima "I Srbi angažovani da guše mirne proteste".

Teme