Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 23. avgust - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 23. avgust

Društvo | 23.08.2023 | access_time 08:40
Naslovne strane za sredu, 23. avgust
Foto: Beta/DRAGAN GOJIC

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 23. avgust 2023. pišu o sastanku predsednika Srbije i Ukrajine, Aleksandra Vučića i Volodimira Zelenskog, apelu roditelja ubijene dece u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i drugim temama.

BLIC - Pod naslovom "Razumeli se", list piše o sastanku predsednika Srbije i Ukrajine, Aleksandra Vučića i Volodimira Zelenskog. "Novi dokazi protiv Brajana Volša", o suđenju za ubistvo Ane Volš, američke državljanke poreklom iz Beograda.

VEČERNJE NOVOSTI - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Tražimo - poštujte granice i Srbije". "Hoće da izbace 40 zaposlenih sa radnih mesta", o nalogu Prištine da se prostorije Kancelarije za Kosovo i Metohiju i drugih tela vlade Srbije u Mitrovici isele u roku od tri dana.

ALO - "Veći deo opozicije se plaši izbora", kaže potpredsednica Skupštine Sandra Božić u intervjuu za list. O poslanicima koji nisu na vreme prijavili svoju imovinu list piše "Opozicionari sakrili imovinu".

DANAS - "Svaki građanin treba da pamti žrtve, a ne ubicu", o apelu roditelja ubijene dece u beogradskoj OŠ "Vladislav Ribnikar". "Ispunjena trećina mera koje je Vučić najavio", o 10 državnih mera nakon dva masovna ubistva početkom maja u Srbiji.

INFROMER - O samitu BRIKS-a u Johanesburgu list piše: "Novi svetski poredak". "Srbin pao sa 750 kg koke" o međunarodnoj akciji Evropola i srpske policije u kojoj su uhapšeni srpski i hrvatski državljani zbog šverca velike količine droge.

KURIR - "Vučić: Zaštitili smo nacionalne interese", o samitu u Atini na kom je učestvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

NOVA - Poslanica Narodnog pokreta Srbije Slavica Radovanović u intervjuu za list navodi "Najveće kriminalce u poslednje vreme stvorila je država". "Srbin i Hrvat uhapšeni zbog 700 kg kokaina", o međunarodnoj akciji protiv šverca droge iz Južne Amerike u EU.

POLITIKA - "Zaštitili smo srpske interese i politiku", prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon skupa lidera Zapadnog Balkana, Ukrajine, Moldavije i predstavnika EU u Atini. Predsednik PUPS-a Milan Krkobabić za list kaže "Socijalno garantovana penzija nema veze sa kasom penzijskog fonda".

SRPSKI TELEGRAF - O sastanku čelnika sa Zapadnog Balkana i evropskih zvaničnika u Atini list piše: "Vučić za Srbiju sam protiv svih".

Teme