Web Analytics
SSP:Sa zgrade direktora Vaterpolo kluba Novi Beograd skinuta traka kojom se označava zabrana gradnje - BetaRS

SSP:Sa zgrade direktora Vaterpolo kluba Novi Beograd skinuta traka kojom se označava zabrana gradnje

Ekonomija | 24.08.2023 | access_time 10:00
SSP:Sa zgrade direktora Vaterpolo kluba Novi Beograd skinuta traka kojom se označava zabrana gradnje
Foto: Beta/Printscreen

Potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Beograd Ana Gođevac rekla je danas da je direktor Vaterpolo kluba Novi Beograd Mirjan Nešović skinuo crvenu traku kojom mu je inspekcija zabranila gradnju zgrade, samo 24 sata nakon što je postavljena, saopštio je SSP.

"Bahatost i kriminalne radnje ljudi bliskih Aleksandru Šapiću su dobile novi oblik, jer je direktor njegovog vaterpolo kluba Mirjan Nešović, kao nekada sam gradonačelnik Beograda, skinuo crvenu traku, od juče do danas, za zabranu gradnje na nelegalnom gradilištu u Dobropoljskoj", naveo je SSP.

Dodaje se da je "nakon objave i mesta i dokaza gde Šapićev direktor nelegalno gradi zgradu na mestu kuće koju je prethodno nelegalno srušio, gradska inspekcija je izašla na teren i zaustavlla dalje radove, ali je Šapićev prijatelj bahato skinuo traku i nastavio sa daljom gradnjom".

SSP je upitao da li je to urađeno po savetu gradonačelnika Šapića, pošto se pretpostavlja da takvo delo nije moglo biti urađeno bez podrške prvog čoveka Beograda.

Ta stranka je pozvala sekretarku Sonju Božović, nadležnu za inspekciju da obavesti Beograđane o izvršenoj inspekciji i obavesti protiv koga je podneta krivična prijava, kao i da li je ispitana uloga Šapića u tom poslu, te da objasni kako je sistem zatajio i ovo gradilište nije ranije provereno i zatvoreno.

Teme