Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 2. septembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 2. septembar 2023. godine

Društvo | 02.09.2023 | access_time 10:20
Naslovne strane za subotu, 2. septembar 2023. godine
Foto: Milan Obradovic
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 2. septembar pišu o početku nove školske godine, o pretnjama policijskom inspektoru Slobodanu Milenkoviću koji je otkrio fabriku marihuane na poljoprivrednom dobru Jovanjica i o drugim temama.

ALO - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom posete Subotici i Paliću "Srbija ide pravim putem". "Razneo se bombom zbog kirije", o eksploziji u Smederevu.

BLIC - "Đaci ponovo u klupama, na početku samo razgovori", o početku nove školske godine. "Od žrtve postao zločinac", o aktiviranju eksploziva u stanu u Smederevu, za koji podstanari nisu plaćali račune.

VEČERNJE NOVOSTI - "Na početku lekcije o drugarstvu", list piše o početku nove školske godine.

DANAS - "Inspektora Milenkovića hoće da likvidiraju", o pretnjama koje je nakon smene dobio inspektor Slobodan Milenković. "Početak škole uz policiju i razgovore sa učenicima", o početku školske godine.

INFORMER - "Uhapsili Srpkinju u Kninu, kriva jer peva o Krajini", piše list. O porazu košarkaške reprezentacije Srbije na Mundobasketu: "Italijani ponovo pobedili Orlove".

KURIR - "Medicinske sestre i prosveta dobili veće plate, a od oktobra povećanje penzija", piše list.

NOVA - List piše o zaduživanju građana kod banaka "Uzmeš 600.000 dinara, vratiš milion". O namerama gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića u vezi mogućih prevremenih lokalnih izbora: "Šapić računa na desnicu".

POLITIKA - "U klupama više od 63.000 prvaka", o početku nove školske godine u Srbiji. "Podrška Dodiku s protesta na entitetskoj liniji", o dešavanjima u Bosni i Hercegovini.

SRPSKI TELEGRAF - "NATO uništio dokaze OVK zločina", piše list pozivajući se na izjave bivšeg načelnika VBA Momira Stojanovića.

Teme