Web Analytics
Naslovne strane za utorak, 5. septembar - BetaRS

Naslovne strane za utorak, 5. septembar

Društvo | 05.09.2023 | access_time 08:25
Naslovne strane za utorak, 5. septembar
Foto: Beta/DRAGAN GOJIC

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka, 5. septembra pišu o izborima, opozicionom delovanju u Skupštini Srbije i protestima "Srbija protiv nasilja".

BLIC - "Boriša je za Srbiju i bubreg dao", o teškoj povredi košarkaša Boriše Simanića na Svetskom prvenstvu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Borišina borba za novi život na parketu", o teškoj povredi košarkaša Boriše Simanića na Mundobasketu. List piše o izmenama zakona u vezi uvoza polovnih automobila u tekstu pod naslovom: "Zeleno" za polovanjaje iz Kine i Amerike".

DANAS - "Opozicija blokira Skupštinu Srbije", piše list. "Nezadovoljni platama i lošim uslovima rada", list piše o protestu vozača Hitne pomoći.

INFORMER - "Pozadina teške saobraćajke - Vozio u smrt zbog Tik-Toka", piše list o saobraćajnoj nesreći na auto putu "Miloš Veliki" u kojoj je poginuo vozač "punta" koji je ušao u suprotan smer, a dve osobe su povređene.

ALO - List piše o osvojenom drugom mestu odbojkašica Srbije na Evropskom prvenstvu pod naslovom "Vi ste ponos nacije". "Ružno uginula slonica Tvigi", piše list o slonici iz beogradskog Zoo-vrta.

KURIR - "Bruka obrazovnog sistema, nepravda", profesorki iz Trstenika kojoj su učenici izmakli stolicu, dodeljen samo jedan čas nedeljno, piše list.

NOVA - "Poskupeće sve, od prevoza do hrane", o povećenju akciza na gorivo i domino-efektu. "Vučić patnerima najavio izbore posle Svetog Nikole", piše list.

POLITIKA - "Zašto na protestima postoje zabranjene teme", o protestima Srbija protiv nasilja. List prenosi izjavu ministarke rudarstva i energetike Dubravke Đedović, pod naslovom "Đedović: Prijavite se za besplatnu struju".

SRPSKI TELEGRAF - "Ludaci snimali ruski rulet na auto-putu", o saobraćajnoj nesreći na auto-putu "Miloš Veliki".

Teme