Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 6. septembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 6. septembar 2023. godine

Društvo | 06.09.2023 | access_time 08:05
Naslovne strane za sredu, 6. septembar 2023. godine
Foto: Amir Hamzagic
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu 6. septembar 2023. pišu o pokušaju blokade rada Skupštine i najavama opozicije da će blokirati njen rad dok se ne raspišu izbori.

BLIC - "Boriša bio na ivici smrti", malo je falilo da košarkaš ne preživi da nije bilo profesora Dragana Radovanovića pitanje je šta bi bilo. List piše da se vanredni izbori očekuju već u decembru.

VEČERNJE NOVOSTI - "Orlovi se razleteli za Borišu", o sjajnoj partiji košarkaške reprezentacije Srbije u četvrfinalnom duelu protiv Litvanije. List piše i da svaki dan rata u Ukrajini košta 100 miliona dolara

DANAS - "Pretorijanci čuvali ministre od opozicije", ministri u Skupštinu ušli sa naoružanim obezbeđenjem, piše list. List prenosi i komentar advokata Bože Prelevića koji smatra da vlast spašava golu kožu od neprijatnog svedočenja inspektora Slobodana Milenkovića.

INFORMER - O dešavanjima u parlamentu list piše pod naslovom "Divljaci lomili po skupštini". "Orlovi" u polufinalu - "Srbija razbucala Litvaniju", o uspehu košarkaške reprezentracije.

KURIR - Burno zasedanje srpskog parlamenta "Deo opozicije urlanjem, zviždanjem i lupanjem probao da blokira rad skupštine", piše list.

POLITIKA- Poslanici o rebalansu uz pištaljke i zvona "Opozicija u parlamentu opet napravila haos". O dešavanjima na severu Kosova "Kurti preti oružanim upadom u srpsku zgradu".

SRPSKI TELEGRAF - Procena vojnih eksperata o ratu u Ukrajini: "Sprema se najveći pokolj do sada", prenosi list.

ALO - Pod naslovom "Opozicija divljala po ugledu na Kurtija" list piše da su poslanici hteli da spreče povećanje plata i penzija. Poslednja vest "Izbori već u decembru", piše list.


Teme