Web Analytics
Jovanović Ćuta podnosi ostavku na sve funkcije u Zajedno - BetaRS

Jovanović Ćuta podnosi ostavku na sve funkcije u Zajedno

Politika | 06.09.2023 | access_time 13:50
Jovanović Ćuta podnosi ostavku na sve funkcije u Zajedno
Foto: Milos Miskov
Aleksandar Jovanović Ćuta, kopredsednik stranke Zajedno i lider Ekološkog ustanka odlučio je da podnese ostavku na sve funkcije u Zajedno.

Jovanović Ćuta je za portal Nova.rs rekao da će svi članovi Ekološkog ustanka napustiti  stranku Zajedno. 

On je kao razlog za napuštanje stranke naveo to što ih Nebojša Zelenović nije obavestio  o savezu sa strankom SRCE Zdravka Ponoša, Demokratskom strankom i Rumunskom partijom.

"Čašu je prelilo to što nam je oteta stranica Ekološkog ustanka", kazao je Jovanović Ćuta. 

Dodao je da je Fejsbuk stranica Ekološkog ustanka preuzeta od strane bivšeg člana Ekološkog ustanka i narodnog poslanika Đorđa Miketića, "kome je povereno da bude takozvani super-admin". 

"On kontroliše šifru stranice. Njemu je palo na pamet da otme ono što smo krvavo stvarali i da onemogući meni i članovima Ekološkog ustanka da postavljamo objave na sopstvenoj stranici. Drugim rečima, mi smo isterani iz svoje kuće, tako da 80.000 pratilaca Ekološkog ustanka može da gleda objave isključivo stranke Zajedno. Zbog svega ovoga, dajem ostavku na sve funkcije u stranci Zajedno, jer ja sam pre svega aktivista i ne funkcionišem na taj način. Svi članovi Ekološkog ustanka izlaze iz stranke Zajedno", kazao je Jovanović. 

Teme

Novo

Društvo

Šta drugi čitaju

Ekonomija

Kosarka

Zelena Srbija

IT