Web Analytics
Naslovne strane za petak, 8. septembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za petak, 8. septembar 2023. godine

Društvo | 08.09.2023 | access_time 07:40
Naslovne strane za petak, 8. septembar 2023. godine
Foto: Milan Obradovic
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 8. septembar 2023, pišu o monstrumu koji je zarobio devojku u porodičnoj kući i četiri dana je maltretirao i tukao, jedva preživela i o pismu roditelja bolesne dece koji kritikuju opozicione poslanike jer su pokušali da spreče izglasavanje zakona o lečenju dece sa retkim bolestima o trošku države.

BLIC - List piše o crnim tačkama, odnosno kritičnim deonicama puteva u Beogradu. "Kanađaniu jači i od Amera", tvrdi selektor Pešić.

VEČERNJE NOVOSTI - "Država sputava nezasite trgovce", očekuju se niže cene pojedinih namirnica, list piše i da od sredine septembra kreće obavezno testiranje novorođenčadi na spinalnu mišićnu atrofiju o trošku države.

DANAS - "Tužilaštvo mora da ispita slučaj "mito za Jovanjicu", navode da je inspektoru koji je otkrio plantažu marihuane nuđenio 100.000 evra da zataška slučaj. Liste piše i da nema organizivanog suzbijanja komaraca, a sezona groznice Zapadnog Nila je u punom jeku.

NOVA - "Javni dug Srbije dupliran od kada je SNS na vlasti" brojke najbolje oslikavaju finansijski sunovrat države. Liste prenosi i reči poslanika i jednog od lidera Zeleno-levog fronra Radomira Lazovića da je jedna lista organizatira protesta otvorena mogućnost.

POLITIKA - "Predlog da minimalac naredne godine bude 47.154 dinara". List piše i o besmislenosti Briselskog dijaloga.

Teme