Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 13. septembar - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 13. septembar

Društvo | 13.09.2023 | access_time 08:20
Naslovne strane za sredu, 13. septembar
Foto: Beta/DRAGAN GOJIC

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 13. septembar 2023. pišu o policijskoj akciji sprečavanja krijumčarenja migranata na severu Vojvodine i o izbornim temama.

ALO - "Cene će nastaviti da padaju", prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Kamiondžije švercuju Putinov lek", o leku Imunofan koji se pojavio u Srbiji.

BLIC - "Beograd će biti rvački centar sveta", izjava predsednika Rvačkog saveta Srbije Željka Trajkovića. List piše da je Narodna banka Srbije ograničila kamate na stambene kredite: "Srbi do 2025. neće strepeti od euribora".

VEČERNJE NOVOSTI -"Srbija se poklonila "orlovima", o dočeku u Beogradu košarkaša Srbije, vicešampiona sveta.

DANAS - "Neki birači će "progutati" Vučićev jeftini parizer", o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će javno, s ministrima Sinišom Malim i Tomislavom Momirovićem doručkovati namirnice koje su pojeftinile. "Opozicija ima šansu samo ako se što pre ujedini", kaže politikolog Duško Radosavljević, član stranke Zajedno.

INFORMER - "Rate za stambene kredite padaju od 80 do 300 evra", o odluci Narodne banke Srbije da na 15 meseci ograniči rast kamata. Pod naslovom "Horor u Libiji", list piše o poplavama u kojima je poginulo više od 5.000 ljudi.

KURIR - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Izbori mogući i pre marta". O košarkaškoj reprezentaciji Srbije u tekstu "Tim za Pariz"

NOVA - "Predizborni rijaliti - naprednjački milioneri jedu parizer", o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će s ministrima Sinišom Malim i Tomislavom Momićem doručkovati namirnice koje su pojeftinile. "Država nesposobna da se trajno obračuna s bandama krijumčara", o još jednoj policijskoj akciji protiv krijumčara migranata na severu Vojvodine.

POLITIKA - "Vučić: Izbori mogu da budu i pre 2. marta", o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "U šumi nađeno oružje, 'izviđači' u krošnjama", o policijskoj akciji protiv krijumarenja migranata na severu Vojvodine.

SRPSKI TELEGRAF - "Pametne table za srpske đake na Kosmetu", o donaciji 10 tabli Telekoma Srbije školama na Kosovu. "Vučić građanima sačuvao 154 miliona evra", piše list.

Teme