Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak, 18. septembar - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak, 18. septembar

Društvo | 18.09.2023 | access_time 07:50
Naslovne strane za ponedeljak, 18. septembar
Foto: Milan Obradovic
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 18. septembar, pišu o raznim temama.

BLIC - "Pogledaj je u oči ako smeš" - suđenje Miki Aleksiću za silovanje a svedočiće Milena Radulović koja ga je prijavila. Liste piše i o novom sistemu putovanja u zemlje EU od sredine 2024. godine.

VEČERNJE NOVOSTI - "Nasilje nad jezikom, uvod u nasilje nad čovekom" - rekao patrijarh Porfirije na Vukovom saboru. List prenosi i izjavu Nikole Grbića koji je sa odbojkaškom reprezentacijom Poljske osvojio zlatnu medalju na evropskom prvenstvu da je titula dar pokojnom ocu.

DANAS - "Sankcije Vulinu zapečatile karijeru" - o nagoveštenom smenjivanju Aleksandra Vulina sa mesta direktora BIA. List piše i da je "Beograd u konfrontaciji sa svim susedima".

NOVA - "Istraga 120 dana" istražuje "očiglednu stvar" i utvrđuje ko je kriv što je direktor beogradske policije Vesko Milić pokazao ubicin spisak dece. List piše i da je zagađivačima voda država oprostila 100 miliona evra.

POLITIKA - "Jedna kolona množi, ali i deli opoziciju" - da li će "glas više" biti glavna predizborna platforma. List o završenom Vukovom saboru piše: "Kroz jeziik čuvamo svoj identitet".

Teme