Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 20. septembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 20. septembar 2023. godine

Društvo | 20.09.2023 | access_time 08:15
Naslovne strane za sredu, 20. septembar 2023. godine
Foto: Milan Obradovic
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 20. septembar pišu o svedočenju glumice Milene Radulović na suđenju protiv učitelja glume Miroslava Aleksića, o izbegnutom sudaru dva putnička voza u Zemunu, o vojnoj operaciji Azerbejdžana pokrenutoj u Nagorno-Karabahu i drugim događajima.

BLIC - "Horor Mike Aleksića" piše list o suđenju profesoru glume. "Mogao sam da pobijem ljude", prenosi list izjavu mašinovođe koji je upravljao vozom u Zemunu gde je izbegnut sudar.

VEČERNJE NOVOSTI - Pod naslovom "U sekundi sprečili tragediju na pruzi" list piše o dispečerima koji su sprečili sudar dva putnička voza u Zemunu. "Mikine reči shvatala sam kao naredbu" o svedočenju glumice Milene Radulović protiv profesora glume Miroslava Aleksića.

DANAS - "Taj čovek me je povredio kao nikad niko u životu", prenosi list svedočenje glumice Milene Radulović sa suđenja koje se vodi protiv učitelja glume Miroslava Aleksića. O istraživanju agencije Stata o rejtingu političkih stranaka pred izbore list piše "Za SNS i SPS 40 odsto, 'Srbija protiv nasilja' na 38 odsto podrške".

INFROMER - "Azerbejdžan napao Jermeniju, Jervan moli Putina da spreči sukob" - o napadu Azerbejdžana na Nagorno-Karabahu.

KURIR - O pokrenutoj vojnoj operaciji Azerbejdžana na Nagorno-Karabahu list piše pod naslovom "Obnovljen sukob u Aziji, opet rat". "Pakleni plan, uhapšeni kavčanin i Džoni sa Vračara planirali ubistvo vrha države i policije", piše list o uhapšenim kriminalcima iz Srbije.

NOVA - "Veliki gradovi otkazuju poslušnost Vučiću", piše list o rejtingu Srpske napredne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Državna korpa malo skuplja u Nemačkoj, a plate im triput veće", list uporedio cene osnovnih namirnica.

ALO - "Spomenik Novaku ratniku", piše list o vajaru koji pravi spomenik  teniseru Novaku Đokoviću.

POLITIKA - "Zapad stao uz Lajčaka, 'topli zec' za Kurtija", piše list o zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku. "Potresno svedočenje Milene Radulović" - o svedočenju glumice protiv učitelja glume Miroslava Aleksića.

SRPSKI TELEGRAF - "Ceo svet će videti snagu Srbije" - piše list o sastancima pedsednika Srbije Aleksandra Vučića koji učestvuje na Generalnoj skupštini UN.

Teme