Web Analytics
Nastavlja se Super liga, fudbaleri Partizana igraju u Pančevu - BetaRS

Nastavlja se Super liga, fudbaleri Partizana igraju u Pančevu

Fudbal | Izvor: Beta | 22.09.2023 | access_time 11:20
Nastavlja se Super liga, fudbaleri Partizana igraju u Pančevu
Utakmicama osmog kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, a fudbaleri Partizana večeras igraju u Pančevu protiv Železničara.

Partizan od 20 časova igra protiv novajlije u ligi Železničara i želi da nastavi niz dobrih rezultata koji bi ga zadržao u borbi za vrh tabele. Crno-beli su, uz TSC, neporaženi u ligi i imaju 16 bodova, tri manje ali i utakmicu manje od kluba iz Bačke Topole.

Železničar je pretposlednji sa četiri boda.

Danas igraju još Radnik u Surdulici protiv Radničkog iz Niša od 16 časova, a Spartak u Subotici dva sata kasnije dočekuje Voždovac.

IMT je u četvrtak na svom terenu pobedio Radnički 1923 sa 1:0.

Utakmica vodećeg TSC-a i Crvene zvezde je odložena. Zvezda je u utorak igrala protiv Mančester sitija na početku takmičenja u Ligi šampiona i izgubila je sa 1:3, dok je TSC sinoć u Londonu istim rezultatom izgubio od Vest Hema, u prvom kolu Lige Evropa.

U subotu od 19 časova Mladost u Lučanima dočekuje Novi Pazar, koji se pojačao dolascima Adema Ljajića i Marka Šćepovića, a u isto vreme u Novom Sadu Vojvodina dočekuje Javor.

Poslednja utakmica osmog kola igra se u ponedeljak od 19 časova, kada će Napredak dočekati Čukarički, koji je sinoć izgubio u prvom kolu Lige konferencija od Ferencvaroša 1:3.

Teme