Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 23. septembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 23. septembar 2023. godine

Društvo | 23.09.2023 | access_time 09:35
Naslovne strane za subotu, 23. septembar 2023. godine
Foto: Milan Obradovic
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 23. septembar 2023. pišu o reakcijama na obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, o povećanju broja inficiranih korona virusom, i o drugim temama.

BLIC - "Srbi za 'kavčane' kopali tunel do depoa suda", list piše o istrazi o kopanju tunela do zgrade Višeg suda u Podgorici.

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o dešavanjima na Kosovu "Bombama na Srbe, a Brisel zabrinut". "Beograd kao jak megafon malih zemalja", o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

DANAS - Reagovanja na govor predsednika Srbije u UN "Cinični govor Vučića i populistički pristup". Intervju predsednika Nove demokratske stranke Srbije "Miloš Jovanović: Sledi jedna od prljavijih kampanja".

INFORMER - "Kurtijev teror", o bačenim eksplozivnim napravama na kuće viđenijih Srba u opštini Ranilug na Kosovskom Pomoravlju.

KURIR - "Slobodarski duh", list piše analizu govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u Njujorku.

NOVA - O govoru predsednika Srbije u Ujedinjenim nacijama: "Vučić kritikovao SAD i Nemačku kao Milošević". "Pomoć od države platićemo akcizama", o stanju srpske ekonomije.

ALO - Pod naslovom "Vučić moćnicima skresao sve u lice" list piše o govoru predsednika Srbije na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u Njujorku.

POLITIKA - "Čelnici Srpske liste meta bombaških napada", o dešavanjima na Kosovu. List piše o povećanju broja zaraženih korona virusom: "Nepredvidivo kretanje devetog talasa korone".

SRPSKI TELEGRAF - List piše o govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, pod naslovom "Vučića će koštati 'glave' govor u UN". O planu napada Ukrajine na Rusiju list piše: "Ukrajinci hoće da unište Putinov avion".

Teme