Web Analytics
Dveri: Moskić nikada nije bio član Dveri, provladini tabloidi prenose lažne vesti - BetaRS

Dveri: Moskić nikada nije bio član Dveri, provladini tabloidi prenose lažne vesti

Politika | 07.10.2023 | access_time 11:35
Dveri: Moskić nikada nije bio član Dveri, provladini tabloidi prenose lažne vesti
Foto: Beta/MILOS MISKOV

Pokret "Dveri" demantovao je danas jučerašnje informacije iz pojedinih medija da je poverenik Dveri u Vitini Dejan Moskić podneo ostavku, zato što taj čovek, kako su naveli "nikad nije bio član Dveri".

"Dejan Moskić iz opštine Vitina nikada nije bio član naše političke organizacije, pa samim tim nije ni imao nikakvu stranačku funkciju u Dverima na koju bi mogao da podnese ostavku. Jučerašnja informacija u prorežimskim medijima da je pomenuti gospodin podneo ostavku na mesto poverenika Dveri u Vitini je samo još jedan od prljavih spinova vladajućeg režima i dokaz da je njihova politika na Кosovu i Metohiji doživela debakl", naveli su u saopštenju.

Dveri su dodale da je prema informacijama do kojih su oni došli, Moskiću za iznošenje ove laži ponuđeno mesto v.d. direktora osnovne škole u kojoj je zaposlen, čime je poslata poruka zaposlenima da i ne pomisle da na predstojećim izborima podrže neku opozicionu političku opciju.

"Ovim putem poručujemo režimu da su takozvana Srpska lista na КiM i SNS u ostatku Srbije, izgubili poverenje čak i svojih najvernijih pristalica i da su već danas politička prošlost srpskog društva, a da su Dveri budućnost i garancija Srbima na КiM da će našu pokrajinu vratiti u ustavno-pravni sistem Srbije", navedeno je u saopštenju.

Provladini mediji juče su preneli da je poverenik Dveri za opštinu Vitina u enklavi Kosovsko Pomoravlje Dejan Moskić napustio tu stranku i rekao da smatra kako "se jedino predsednik Aleksandar Vučić zalaže za interese ljudi sa Kosova i Metohije".

Teme