Web Analytics
Raspisan konkurs za stipendije Hemofarm fondacije - BetaRS

Raspisan konkurs za stipendije Hemofarm fondacije

Ekonomija | Izvor: Beta | 09.10.2023 | access_time 12:10
Raspisan konkurs za stipendije Hemofarm fondacije
Konkurs za godišnje stipendije Hemofarm fondacije, koje se dodeljuju u okviru Programa za obrazovanje "Možeš i ti", počinje danas i biće otvoren do 9. novembra za studente koji su u dosadašnjem studiranju ostvarili prosek ocena najmanje 8,50.

Time Hemofarm fondacija nastavlja 30 godina dugu tradiciju ulaganja u mlade ljude, podrškom koju pruža najboljim studentima završne godine osnovnih, integrisanih studija medicinskih, farmaceutskih, tehnoloških, bioloških, hemijskih, tehničkih fakulteta elektro i mašinskog usmerenja i fakulteta tehničkih nauka, smer grafičko inženjerstvo i dizajn, državnih univerziteta u Srbiji.

Prijavom na konkurs budući stipendisti dobijaju mesečnu finansijsku podršku, mentora, stručnu praksu i postaju deo zajednice od 3.720 mladih lidera, od kojih su mnogi zaposleni na rukovodećim pozicijama u Hemofarm kompaniji.

Uz podršku eksperata nemačke Štada (STADA ) grupe i Hemofarma, tokom jednogodišnjeg programa, stipendisti imaju priliku da stiču nova praktična znanja, veštine i radno iskustvo neophodne za dalji profesionalni napredak, razmenjuju ideje, razgovaraju i umrežavaju se sa vodećim ljudima iz kompanije Hemofarm i poslovne zajednice u Srbiji.

"Budućnost pripada mladim ljudima, a Hemofarm fondacija je tu da im omogući da u novo poglavlje života zakorače sa znanjem i veštinama i uz podršku mentora, među kojima je i generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger. Onoliko koliko budu ulagali u svoje obrazovanje, odrediće ne samo svoj put, već budućnost zdravstvenog sistema i nauke u Srbiji odnosno budućnost svih nas", rekla je direktorka Hemofarm fondacije Suzana Đorđević.

Ona je pozvala mlade da se prijave na konkurs i iskoriste priliku da uče od najboljih, rade na najsavremenijoj opremi u sektorima proizvodnje, inženjeringa, upravljanja kvalitetom i zaposle se u Hemoframu, u jednoj od liderskih kompanija u oblasti farmacije, članu Štada grupe.

Teme