Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 16. oktobar - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 16. oktobar

Društvo | 16.10.2023 | access_time 08:30
Naslovne strane za ponedeljak 16. oktobar
Foto: Beta/AMIR HAMZAGIC

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 16. oktobra najviše pišu o ceni raznih vrsta grejanja u Srbiji i o nastavku oružanog sukoba Izraela i palestinskog pokreta Hamas.

ALO - U razgovoru sa Pavlinom Radovanović, devojčicom iz Orahovca "Sve je sveto na našem Kosmetu!" "Igraće Zvezda dugo u Evropi" prenosi list.

BLIC - List piše da je Izrael pokrenuo novu operaciju protiv Hamasa u tekstu naslovom: "Lov na Bin Ladena iz Gaze". "Sledi meč decenije s Crnom Gorom", o fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI - Povodom jubileja - sedam decenija od objavljivanja prvog broja Novosti, za list je govorio predednik Srbije Aleksandar Vučić i mnoge javne ličnosti.

DANAS - "Zapad više ne vidi stabilnost u vlasti Aleksandra Vučića", rekao je istoričar Milan St. Protić. "Zima jedino topla vlastima, a gradjani su skroz zaleđeni", o situaciji s cenama grejanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

INFORMER - "Kurti hapsi Srbe zbog majica", o novim dešavanjima na Kosovu. O ratu Hamasa i Izraela "Iran preti ratom Izraelu".

KURIR - O samitu "Pojas i put" kojem će u Kini prisustvovati delegacija Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem "Saradnja sa Kinom od strateškog značaja za Srbiju". Pod naslovom "Odbrojavanje" o ratu Izraela i Hamasa.

NOVA - "Za grejanje ove sezone od 47.000 do 215.000 dinara". List piše i da "Srpskoj Toskani prete rudnici bakra i zlata".

POLITIKA - "Kurtijevi tajni fondovi za finansiranje terora", o situaciji na Kosovu.

SRPSKI TELEGRAF - Utakmica između fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore "Crna Gora pasti mora". "Filip (21) ubijen pred očima brata", o tragediji u Subotici.

Teme