Web Analytics
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Javor - BetaRS

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Javor

Fudbal | Izvor: Beta | 21.10.2023 | access_time 20:45
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Javor
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu Javor sa 3:2, u meču 12. kola Superlige Srbije.

Strelci za Zvezdu bili su Đorđe Skoko autogol u 16, Piter Olajinka u 55. i Jovan Mijatović u 79. minutu.

Pogotke za Javor postigli su Naser Điga autogol u 52. i Radivoj Bosić u 65. minutu.

Zvezda je na drugom mestu na tabeli sa 24 boda, četiri manje od prvoplasiranog Partizana. Javor je na devetoj poziciji sa 14 poena.

U narednom kolu, Zvezda će gostovati IMT-u, dok će Javor dočekati Napredak.

Zvezda je povela u 16. minutu autogolom Đorđa Skoka. Mirko Ivanić je ušao u šesnaesterac, stvorio sebi prostor i centrirao, a lopta je pogodila Skoka i odbila se u gol.

Zvezda je u prvom poluvremena tri puta pogodila okvir gola Javora. Olajnika u 11. i Ivanić u 29 minutu su zatresli prečku, a Endijaje je u 24. minutu pogodio stativu.

Javor je izjednačio autogolom Nasera Đige u 52. minutu. Dolmagić je oštro centrirao, a Điga je nespretno prosledio loptu u sopstvenu mrežu.

Samo šest minuta kasnije Zvezda je stigla do novog vođstva. Nakon gužve u šesnastercu najbolje se snašao Piter Ilajinka i pogodio pod prečku.

Do novog izjednačenja Javor je stigao u 65. minutu golom Radivoja Bosića. On je umakao odbrani Zvezde, ušao u šesnaesterac i preciznim udarcem savladao golmana Glazera.

Pobedu Zvezdi je doneo Jovan Mijatović golom u 79. minutu. Nakon centrašuta Ivanića sa leve strane, Mijatović je dobro skočio i glavom zatresao mrežu.

Teme