Web Analytics
Sferopulos pred Bajern: Energija od prvog do poslednjeg minuta - BetaRS

Sferopulos pred Bajern: Energija od prvog do poslednjeg minuta

Kosarka | Izvor: Beta | 01.11.2023 | access_time 17:05
Sferopulos pred Bajern: Energija od prvog do poslednjeg minuta
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču Evrolige protiv Bajerna mora da ima energiju od prvog do poslednjeg minuta, kao i da popravi igru u odbrani.

"Moramo da imamo energiju od prvog do poslednjeg minuta. Moramo da se fokusiramo na sledećeg protivnika, na Bajern, ali sada je bitno da budemo konstantniji i da popravimo odbranu", rekao je Sferopulos, prenosi klub.

"Ne želim da dozvoljavamo toliko lakih poena, a što se tiče našeg napada, važno je da imamo timsku igru. Hvala i navijačima koji su uz nas iako nismo pobedili protiv najvećeg rivala", dodao je Grk i pozvao navijače na što bolju podršku.

Posle dva vezana poraza od Partizana, košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutra minhenski Bajern, u utakmici šestog kola Evrolige.

"Taktički gledano, moramo bolje da igramo odbranu i svi moraju da shvate svoju ulogu. Polako gradimo tim i moramo da budemo konstantniji", naglasio je Sferopulos.

On je prekinuo sve spekulacije oko dolazaka i odlazaka igrača dodavši da "veruje aktuelnom igračkom sastavu koji je nekompletan od kada je došao u Crvenu zvezdu".

Košarkaš Zvezde Marko Simonović je rekao da energija njegovog tima u duelima sa Partizanom nije bila kakvu su želeli, kao i da je bilo dosta grešaka u odbrani.

"Trudimo se da to ispravimo, trener nam je rekao da zaboravimo ova dva meča i da naša sezona tek kreće. Nadam se pobedi i dobroj atmosferi. Nismo krenuli kako smo želeli, sigurno da postoji pritisak, ali sad igramo pred svojim navijačima. Pravo vreme da pokažemo reakciju i odigramo dobru utakmicu", rekao je Simonović.

Crveno-beli ovaj meč dočekuju sa jednom pobedom i četiri poraza, dok Bajern ima skor 2/3.

Utakmica je na programu sutra od 18.30 u Beogradskoj areni.

Teme