Web Analytics
Đilas: Biću sigurno poslanik, Tepić najpopularnija političarka u Srbiji - BetaRS

Đilas: Biću sigurno poslanik, Tepić najpopularnija političarka u Srbiji

Politika | 01.11.2023 | access_time 18:30
Đilas: Biću sigurno poslanik, Tepić najpopularnija političarka u Srbiji
Foto: Beta/Amir Hamzagić

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je večeras da će svakako biti poslanik u novom sazivu skupštine Srbije, navodeći da je visoko na izbornoj listi "Srbija protiv nasilja", na prvom ili drugom od mesta koje pripadaju toj stranci.

On je rekao da su se u okviru stranke dogovorili da njena potpredsednica Marinika Tepić bude jedan od nosilaca liste, na republičkom nivou, "Srbija protiv nasilja" jer je trenutno po svim ocenama najpopularnija političarka u Srbiji.

"Ona apsolutno zaslužuje da bude na imenu te liste kao i Miroslav Aleksić koji je drugi po popularnosti od opozicionih lidera", objasnio je Đilas, u emisiji Pravi ugao, na TV Vojvodina.

Kako je naveo, ideja je da oni koji imaju najveću podršku građana, najveći rejting, budu nosioci liste kao i da smatra da je dobar princip da u imenu liste bude jedan muškarac i jedna žena.

Govoreći o listi "Srbija protiv nasilja", naveo je da ona kompletirana, kao što je javnost i obaveštena, i da se sad radi na tehničkim stvarima kao što je prikupljanje postpisa za predaju liste.

On je rekao da će u okviru kvote SSP na listi biti ljudi iz Pokreta za preokret i Ujedinjenog sindikata "Sloga".

"Znam uglavnom iz medija da je bilo razgovora između stranke Borisa Tadića i Miroslava Aleksića(da se ta stranka nađe na listi) ali ne znam dokle se stiglo", rekao je Đilas.

Teme

Novo

Društvo

Šta drugi čitaju

Ekonomija

Olimpijada

Zelena Srbija

IT