Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 5. novembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 5. novembar 2023. godine

Društvo | 05.11.2023 | access_time 10:00
Naslovne strane za nedelju, 5. novembar 2023. godine
Foto: Milan Obradovic
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 5. novembar pišu o poseti premijerke Ane Brnabić Kini, o izborima u Srbiji, koji će biti održani 17. decembra i o drugim temama.

ALO - "Reka ljudi ispratila Pastora, na sahrani govorili Vučić i Orban", piše list. Intervju sa liderom SDPS-a Rasimom Ljajićem "Ubedljiva pobeda donosi Srbiji mir i stabilnost".

BLIC - O izborima koji će biti 17. decembra "Debakl susreta desnice". Odgovor izraelske diplomatije tom listu "Izrael visoko ceni poziciju Srbije".

VEČERNJE NOVOSTI - O poseti premijerke Ane Brnabić Kini "Srpski izvoz 'uzleće' dogodine". Karikaturista Jugoslav Vlahović o nagradi "Pjer" koju dodeljuje taj list "'Pjer' je zadržao izvorni karakter".

KURIR - Pod naslovom "Ispraćaj" o sahrani lidera Saveza vojvođanskih mađara" Ištvana Pastora kojoj su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban. Intervju sa predsednikom Izvršnog odbora SNS-a Darkom Glišićem "Sudbina zemlje lomi se 17. decembra".

POLITIKA - "Potvrđeno čelično prijateljstvo dva naroda", o razgovoru premijerke Ane Brnabić i kineskog premijera Li Ćijanga tokom njenog boravka u Kini. U Temi nedelje o tome šta je urađeno za bolji život mladih u Srbiji "Od diplome do prvog posla za 3,5 meseca".

SRPSKI TELEGRAF - Sahranjen lider Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor "Vučić i Orban ispratili Pastora".

Teme