Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 6. novembar - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 6. novembar

Društvo | 06.11.2023 | access_time 08:05
Naslovne strane za ponedeljak 6. novembar
Foro: Beta/AMIR HAMZAGIC

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za ponedeljak 6. novembar 2023. godine pišu o početku predizborne kampanje, o izborima, sportu i ekonomiji.

ALO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Leskovcu "Čuvaću vašu decu i Kosovo i Metohiju". "Brza pruga do Subotice do 2024", grade Kinezi.

BLIC - Objavljuje istraživanje kako građani odlučuju za koga će glasati "Birači su zbunjeni, gledaju najjačeg lidera". Izrael izračunao troškove opsade Gaze "Rat od 51 milijardu dolara". Đoković osvojio 40. masters "Novak naterao Pariz da mu se pokloni".

VEČERNJE NOVOSTI - Kampanja SNS krenula s juga "Izbori u decembru sudbinski za Srbiju". Izraelci ljuti na premijera "Traže da Natenjahu podnese ostavku". Pripremaju se izmene zakona "Kod zubara sa knjižicom od proleća?"

DANAS - Bivši opozicionari Tatjana Macura, Dejan Bulatović i Radoslav Milojičić Kena o tome kako su se našli na listi SNS "Čuvaju Vučićevu porodicu od medija i mrzitelja Srbije". Zdravko Ponoš o ostavci Aleksandra Vulina na mesto šefa BIA "Žrtvovao pešaka da bi spasao konja". Imenovanje Milutina Jeličića u privremeni organ uprave Brusa nije "povratak", "Jutka iz politike nije ni izlazio".

NOVA - Zaklinjali su se da nikad neće sa SNS, sada su u prvim redovima "Vučić aktivirao 'spavače' uoči izbora". Jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" u Beogradu Dobrica Veselinović kaže "Miris pobede se već oseća u Beogradu, 18. decembra otvaramo novo poglavlje". Kineska fabrika eksploatiše zaposlene i krši ekološke propise "U 'Mei Ti' radnici ginu, vazduh smrdi, a država joj daje milione".

INFORMER - Aleksandar Vučić u Leskovcu "Ne dam tajkunima da prodaju Kosovo". Iz Rusije "Putinov moćni 'buzdovan'".

KURIR - Ispovest preživelog rudara "Sekunde do smrti". Vučić u Leskovcu "Snažna poruka".

SRPSKI TELEGRAF - "Tramp se obogatio na Teslinim izumima", tvrdnja iz Amerike. Premijerka Ana Brnabić u Kini "U Kini nam je Vučić otvorio sva vrata".

POLITIKA - Srbija počasni gost kineskog međunarodnog sajma uvoza "Otvorena razmena put ka miru i stabilnosti". Vrhovni rabin Srbije Isak Asiel kaže "Broj žrtava ne određuje moralnost vojnih operacija". SNS u Leskovcu počela izbornu kampanju "Vučić: Strani faktor neće odlučivati o budućnosti naše zemlje".

Teme