Web Analytics
Boško Obradović (Dveri) počeo izbornu kampanju iz Čačka - BetaRS

Boško Obradović (Dveri) počeo izbornu kampanju iz Čačka

Politika | 07.11.2023 | access_time 14:10
Boško Obradović (Dveri) počeo izbornu kampanju iz Čačka
Foto: Beta/MILAN ILIC

Predsednik Dveri Boško Obradović počeo je danas u svom rodnom gradu Čačku kampanju za republičke izbore na kojima ta stranka nastupa u koaliciji sa strankom Zavetnici, na izbornoj listi "Milica Đurđević Stamenkovski - Boško Obradović - Nacionalno okupljanje - Državotvorna snaga".

Obradović je na konferenciji za novinare u Čačku rekao da mu često postavljaju pitanje ko je glavni u toj koaliciji i odgovorio da je "glavna Srbija".

"U prvi plan idu naši nacionalni, državni i ekonomski interesi, a lideri, stranke i sujete neka idu malo u drugi plan", rekao je Obradović i dodao da je džentlmenski red da dame imaju prednost i zato je prva na zajedničkoj listi Stamenovski.

On je istakao da je treći na izbornoj listi profesor Univerziteta u Beogradu Ratko Ristić, za koga je rekao da je najvećih borac za zaštitu životne sredine u Srbiji i koji će biti zajednički kandidat koalicije Zavetnici- Dveri za gradonačelnika Beograda.

Obradović je ocenio da je vreme za političke promene i da u Srbiji na vlast dođe nova generacija političara patriota, koji nisu kompromitovani, iza sebe nemaju nikakve afere, nisu vršili vlast, a imaju stručne reference.

"Sa jedne strane potrebni su nam rodoljubi koji će zaštiti Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, podržati Republiku Srpsku, reći ne francusko-nemačkom ultimatumu o priznanju lažne države Kosovo, ne sankcijama Rusiji i ne članstvu u Nato, dok će sa druge strane zaštititi građane Srbije od ogromne socijalno-ekonomske i migrantske krize u kojoj živimo", rekao je predsednik Dveri Boško Obradović.

Teme