Web Analytics
Senzacionalan psihološki triler „Kći močvare“ ove jeseni na velikom platnu - BetaRS

Senzacionalan psihološki triler „Kći močvare“ ove jeseni na velikom platnu

Kultura | 08.11.2023 | access_time 10:55
Senzacionalan psihološki triler „Kći močvare“ ove jeseni na velikom platnu
Vrhunska priča o dvojnosti ljudske prirode u režiji Nila Bergera po briljantnom psihološkom trileru Kći močvare iz pera američke spisateljice Karen Dion, koji je Lajbreri džornal proglasio najboljom knjigom 2017. godine, u četvrtak, 9. novembra, doživeće svoju bioskopsku premijeru.

Glavna uloga u filmskoj adaptaciji napete priče o bekstvu od prošlosti, roditeljskoj ljubavi i identitetu poverena je Dejzi Ridli, koja tumači lik Helene, žene koja konačno ima život kakav zaslužuje: divnog muža, dve prelepe ćerke i posao koji voli. Ali ima i tajnu. Njen otac je oteo njenu majku kada je bila tinejdžerka i držao je u izolovanoj kolibi u močvarama Mičigena.

Rođena dve godine nakon otmice, Helena je volela svoj dom u prirodi i neobično detinjstvo, a volela je i oca, bio je njen heroj iako je ponekad umeo da bude surov. Volela ga je sve dok nije saznala koliko nemilosrdan može da bude.

Iako su prošle dve decenije otkako je napokon iskusila slobodu, ona i dalje skriva strašnu tajnu. Močvara je nikada nije napustila. Njen otac je pobegao iz zatvora i nestao u močvari. Policija započinje poteru, ali Helena zna da nemaju nikakve šanse. Zna da samo ona može da ga pronađe – zato što je samo njoj otkrio sve tajne močvare.

Knjiga Kći močvare idealna je za čitaoce koji vole savršenu kombinaciju napetosti i sjajne karakterizacije likova. Potražite je na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

Teme