Web Analytics
Grčka - maslinovo ulje - BetaRS

Grčka - maslinovo ulje

Srbija | 08.11.2023 | access_time 11:10
Grčka - maslinovo ulje

Radnici koriste električne češljeve da beru masline sa drveta dok sunce izlazi u predgrađu Spata, istočno od Atine, Grčka, u ponedeljak, 30. oktobra 2023. Širom Mediterana, tople zime, velike poplave i šumski požari narušavaju tradiciju.Proizvodnja maslinovog ulja otežana je posledicama klimatskih promena, što je izazvalo porast cena zdravih namirnica u južnoj Evropi. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)


Grčka - maslinovo ulje
Radnik koristi električni češalj da bere masline sa drveta u predgrađu Spata, istočno od Atine, Grčka, ponedeljak, 30. oktobar 2023. Širom Mediterana, tople zime, velike poplave i šumski požari štete tradiciji.  Proizvodnja maslinovog ulja otežana je posledicama klimatskih promena, što je izazvalo porast cena zdravih namirnica u južnoj Evropi. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)


Grčka - maslinovo ulje
Radnik širi mrežu za sakupljanje tokom berbe maslina u predgrađu Spata, istočno od Atine, Grčka, ponedeljak, 30. oktobar 2023. Širom Mediterana, tople zime, velike poplave i šumski požari štete tradiciji. Proizvodnja maslinovog ulja otežana je posledicama klimatskih promena, što je izazvalo porast cena zdravih namirnica u južnoj Evropi. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)


Grčka - maslinovo ulje
Radnik sakuplja masline tokom perioda berbe u predgrađu Spata, istočno od Atine, Grčka, u ponedeljak, 30. oktobra 2023. Širom Mediterana, tople zime, velike poplave i šumski požari štete tradiciji. Proizvodnja maslinovog ulja otežana je posledicama klimatskih promena, što je izazvalo porast cena zdravih namirnica u južnoj Evropi. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)


Grčka - maslinovo ulje
Radnik istovara masline u kantu za utovar dok drugi gledaju u mlin maslinovog ulja u predgrađu Spata, istočno od Atine, Grčka, utorak, 31. oktobar 2023. Širom Mediterana, tople zime, velike poplave i šumski požari bole tradicija koja je cvetala vekovima. Proizvodnja maslinovog ulja otežana je posledicama klimatskih promena, što je izazvalo porast cena zdravih namirnica u južnoj Evropi. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)


Grčka - maslinovo ulje
Čovek istovara masline u kantu za utovar dok drugi posmatraju mlin maslinovog ulja u predgrađu Spata, istočno od Atine, Grčka, ponedeljak, 23. oktobar 2023. Širom Mediterana, tople zime, velike poplave i šumski požari bole tradicija koja je cvetala vekovima. Proizvodnja maslinovog ulja otežana je posledicama klimatskih promena, što je izazvalo porast cena zdravih namirnica u južnoj Evropi. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)


Grčka - maslinovo ulje
Mašina prska vodu preko maslina u mlinu maslinovog ulja u predgrađu Spata, istočno od Atine, Grčka, ponedeljak, 23. oktobar 2023. Širom Mediterana, tople zime, velike poplave i šumski požari štete tradiciji koja je napredovala vekovima. Proizvodnja maslinovog ulja otežana je posledicama klimatskih promena, što je izazvalo porast cena zdravih namirnica u južnoj Evropi. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)


Grčka - maslinovo ulje
Rezervoar je napunjen maslinom u mlinu za masline u predgrađu Spata, istočno od Atine, Grčka, ponedeljak, 23. oktobar 2023. Širom Mediterana, tople zime, velike poplave i šumski požari štete tradiciji koja je cvetala vekovima . Proizvodnja maslinovog ulja otežana je posledicama klimatskih promena, što je izazvalo porast cena zdravih namirnica u južnoj Evropi. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)









Teme