Web Analytics
Menig: Lep je osećaj odigrati više od 100 utakmica za Partizan - BetaRS

Menig: Lep je osećaj odigrati više od 100 utakmica za Partizan

Fudbal | Izvor: Beta | 09.11.2023 | access_time 09:50
Menig: Lep je osećaj odigrati više od 100 utakmica za Partizan
Fudbaler Partizana Kvinsi Menig rekao je da se lepo oseća jer je među igračima koji su odigrali više od 100 utakmica za crno-bele i dodao da ekipa bez euforije treba da nastavi sa dobrim rezultatima, posle 12 uzastopnih pobeda u Super ligi.

Menig je do sada odigrao 102 utakmice za Partizan.

"Nisam pratio statistiku, ali je lepo odigrati toliko utakmica i naći se u Partizanovom 'Klubu 100'. Rekli su mi da su se ranijih godina upisali i mnogi igrači koji sada nisu u timu, a koji su mnogo uradili za klub. Lep je osećaj, moram priznati", rekao je Menig za klupski sajt.

Holandski fudbaler dodao je da su se otkako je došao, svi u klubu trudili da se oseća kao kod kuće.

"Bilo je naravno i uspona i padova, ali smo uvek bili zajedno. Beograd je lep grad. Ja volim Holandiju i to je moj dom, ali u Beogradu su me svi prihvatili", naveo je on.

U Partizan je došao 2021. godine, a upitan je koje su mu najteže i najlepše utakmice.

"Najteže su protiv Fejnorda i Nordsjelanda. A one koje pamtim kao najlepše su protiv Sparte iz Praga i Sabaha, kada smo se vratili u igru posle 0:2 - neverovatne utakmice", rekao je Menig.

Partizan je ostvario 12 uzastopnih pobeda i prvi je na tabeli Super lige sa šest bodova više od Crvene zvezde. Crno-beli će u nedelju igrati protiv Čukaričkog, a zatim sledi pauza zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024.

"Mi smo sada na prvom mestu i tim putem treba da idemo - fokusirano, spremno i bez euforije. Na kraju ćemo videti rezultat ove sezone. Utakmica po utakmicu", rekao je Menig i dodao da je ekipi potrebna podrška navijača.

Teme