Web Analytics
Naslovne strane za petak, 10. novembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za petak, 10. novembar 2023. godine

Društvo | 10.11.2023 | access_time 08:15
Naslovne strane za petak, 10. novembar 2023. godine
Foto: Milan Obradovic
 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 10. novembar pišu o kupovini slike Paje Jovanovića, o izborima, predstojećem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Francuske Emanuela Makrona i drugim temama.

BLIC - "Sedam povlastica za Srbiju pre ulaska u EU", piše list o paketu proširenja EU. O predstojećem sastanku predsednika Srbije i Francuske u Parizu "Vučić u četiri oka sa Makronom".

NOVOSTI - "Država kupila Pajinu sliku za 240.000 funti" povodom kupovine slike Paje Jovanovića "Odmor bašibozuka". Predizborni skup liste 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane' u Pirotu: "Ne plašimo se nasilnika koji bi Srbiju uveli u NATO".

DANAS - "U Srbiji se živi sedam godina kraće nego u EU". Izjava kandidata za gradonačelnika Begorada koalicije Dveri i Zavetnici Ratka Ristića "Beograd na vodi je urbanistička nakaza".

NOVA - "Kakvi smo ljudi ako ćutimo na eksploziju kriminala i nasilja" intervju sa profesorm na Pravnom fakultetu Miodragom Jovanovićem. "Medijska ofanziva - Vučić se bodri pred kamerama" piše list o učestalim televizijskim pojavljivanjima predsednika Srbije.

POLITIKA - "U Koka-Kolinoj flaši mineralne vode pronađeno jako sredstvo za čišćenje" - o trovanju jedne osobe u Hrvatskoj tim pićem.

KURIR - "Pljačka decenije" Bajatoviću na tajnom računu u Singapuru Rusi pronašli 120 miliona evra. List piše i o izveštaju Evropske komisije u kome se konstatuje da je Srbija zabeležila pozitivan pomak.

SRPSKI TELEGRAF - V.D. direktora Beogradskih elektrana Vanja Vukić kaže da neće biti poskupljenja grejanja.

INFORMER - Profesor Jovo Bakić kaže da mirna promena vlasti nije moguća i da je jedini odgovor na to ustanak, piše list. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da se ne plaši i da će stati na crtu opoziciji. 

ALO - Predsednik Vučić na predizbornom skupu u Pirotu rekao da će glas za bilo koga drugog osim za Srpsku naprednu stranku otići Đilasu, piše list. "Telekom na meti Kurtija i Junajted grupe", MTS na Kosovu i Metohiji trpi nova spinovanja.

Teme