Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 12. novembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 12. novembar 2023. godine

Društvo | 12.11.2023 | access_time 07:35
Naslovne strane za nedelju, 12. novembar 2023. godine
Foto: Beta/DRAGAN GOJIC

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 12. novembar pišu o obeležavanju Dana primirja u Prvom svetskom ratu, predstavljaju kandidate za projekat "Najdomaćin 2023" koji podržava Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, i o drugim temama.

 

ALO - "Srbija će još snažnije da gura napred" intervju s predsednikom Skupštine Vladimirom Orlićem. "Mali: Od sutra prijave za studentske kartice". 

 

BLIC - "Kako su Srbi dočekali Teslu u jedinoj njegovoj poseti Beogradu", o poseti američkog pronalazača srpskog porekla Nikole Tesle Beogradu. Predstavljanje kandidata za "Najdomaćina 2023" u tekstu "Pravi krompir dolazi sa imanja Sićovića, a Simići imaju jednu od najvećih farmi goveda". 

 

VEČERNJE NOVOSTI - Intervju sa predsednikom Pokreta socijalista Aleksandrom Vulinom pod naslovom "Priznavanje Kosova biće galopirajuće ako Vučić ne bude na vlasti". 

 

INFORMER - Poruka predsesnika Srbije Aleksandra Vučića "Opozicija bi da me zabrani jer im ne dam da upropaste Srbiju". O nesreći u Zemunu "Eksplodirao gas, srušio pola kuće". 

 

KURIR - O hapšenju Ljubana i Miljana Vidovića list piše "Braća Hofman javno maltretirala druge, mislili da su nedodirljivi. O sastanku predsednika Francuske Emanuela Makrona i predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Parizu "Srbija ima jasne crvene linije o KiM, naš adut je Briselski sporazum, koji je potpisala i EU". 

 

SRPSKI TELEGRAF - "Vraćamo u Srbiju otete slike", kaže Vučić povodom kupovine slike Paje Jovanovića koja će obogatiti zbirku Muzeja grada Beograda. 

 

POLITIKA - O obeležavanju Dana primirja u Prvom svetskom ratu "Veliki rat je ogledalo srpske duše". Razgovor nedelje sa ambasadorom Meksika u Srbiji Karlosom Isaurom Feliksom Koronom - Ne priznajemo nijedan dokument Kosova. U Temi nedelje list istražuje da li će se stomatolozi vratiti u domove zdravlja "Šansa za 1.100 nezaposlenih zubara".

Teme