Web Analytics
Ivana Rokvić (NPS): Vlast nikad bliža padu, vodi negativnu kampanju iz straha - BetaRS

Ivana Rokvić (NPS): Vlast nikad bliža padu, vodi negativnu kampanju iz straha

Politika | 19.11.2023 | access_time 13:05
Ivana Rokvić (NPS): Vlast nikad bliža padu, vodi negativnu kampanju iz straha
Foto: Beta/MILOS MISKOV

Potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) Ivana Rokvić izjavila je da sve što vlast radi u kampanji, radi iz straha jer nikad nije bila bliža padu.

Rokvić je za televiziju Nova S kazala da ne očekuje pokretanje pitanja krivične odgovornosti povodom funkcionerske kampanje, kao i da poruke predsednika dele društvo, umesto da ga ujedinjuju.

"Da mi živimo u normalnoj državi i da je ovde normalan sistem, imali bismo predsednika svih građana, a ne čoveka koji pokušava da zloupotrebi svako svoje gostovanje za stranačku kampanju. On je čak završio svoje poslednje gostovanje sa sloganom liste Srpske napredne stranke", izjavila je Rokvić.

Ona je predočila da je udružena opozicija apsolutno spremna za izbore i da će imati bar dva kontrolora na svakom mestu u Srbiji.

"Nije ni bilo teško naći kontrolore, ljudima je dosta svega ovoga, svi žele da se uključe kako bi se sprečile izborne mahinacije", istakla je Rokvić.

Kampanja opozicije počela je iz Niša i, kako je objasnila Rokvić, nastavlja se po Srbiji obraćanjem građanima, najviše mladima.

Teme