Web Analytics
Andrić: Opozicija u Kruševcu nema pristup lokalnim medijima - BetaRS

Andrić: Opozicija u Kruševcu nema pristup lokalnim medijima

Politika | 20.11.2023 | access_time 14:20
Andrić: Opozicija u Kruševcu nema pristup lokalnim medijima
Foto: Privatna arhiva

Kandidat koalicije "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Kruševca dr Branislav Andrić izjavio je danas da opozicija u tom gradu čak ni u predizbornoj kampanji nema pristup lokalnim medijima.

Andrić je agenciji Beta kazao da su tri televizije, dva štampana glasila i nekoliko portala pod apsolutnom kontrolom Srpske napredne stranke (SNS).

"U Kruševcu postoji samo jedan portal koji objavljuje aktivnosti opozicije. S obzirom da nećemo biti u prilici da se građanima obratimo preko medija, naša kampanja će biti zasnovana na direktnom razgovoru s građanima Kruševca", rekao je Andrić.

Naveo je da će Kruševljani na lokalnim izborima birati 70 odbornika i da očekuje da će većina birača glasati za promenu lokalne vlasti.

"Većina Kruševljana je u proteklih desetak godina živela u strahu i pod raznim ucenama lokalnih čelnika. Niko nije mogao da se zaposli ako se prethodno ne učlani u SNS, a većina njih je dobijala rešenja na određeno vreme, kako bi vlast mogla da ih ucenjuje stranačkim aktivnostima. Međutim, primetno je sve veće razočarenje građana u lokalnu vlast, životni standard je sve niži, a straha je sve manje i očekujem da će Kruševljani 17. decembra izabrati vlast koja će ceniti znanje i stručnost i narod osloboditi bilo kakvih pritisaka i ucena", rekao je Andrić.

Teme