Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 23. novembar - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 23. novembar

Društvo | 23.11.2023 | access_time 08:25
Naslovne strane za četvrtak 23. novembar
Foto: Pixabay

Dnevni listovi na naslovnim stranam za četvrtak 23. novembar pišu o boravku predsednika Kipra Nikosa Hristodulidisa u Beogradu, o izbornoj kampanji i o prekidu vatre na Bliskom Istoku.

ALO - Veselo za Aranđelov dan "Porfirije gost kod Brene, Bobe i sinova". O opoziciji "Đilas ućutkao Jeremića i Tadića".

BLIC - Novi pravilnici za đake, nastavnike, ali i direktore "Stop, to u školi više nije dozvoljeno". Predstavljanje kandidata za rubriku najdomaćin "Nastići se hvale bikovima, Vasiljevići super tikvicama".

VEČERNJE NOVOSTI - Povodom proterivanja službenika hrvatske ambasade iz Beograda "Šnajder odleteo, saslušano 14 osoba". "Prekinut štrajk u 'Pošti'".

DANAS - Opozicija i izbori "Što je krađa flagrantnija, tu su verovatniji protesti". "Stop za tribine ProGlasa" u tekstu o tome da predstavnici građanske inicijative teško iznajmljuju prostor.

NOVA - Novoformirana uprava BIA "Članovi bivše JSO hapsiće u ime BIA". Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Đorđe Stanković "SNS oterao više mladosti i pameti nego Milošević".

INFORMER - Iz Niša tekst "Tukao je, pljuvao i pržio, pa je oženio". Povodom naoružavanja Srbije "Kurti drhti od straha zbog sprskih raketa i dronova".

KURUR - "Antisrpska histerija", povodom proterivanja službenika hrvatske ambasade iz Srbije. "Prijatelji", predsednik Kipra u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF - Iz Specijalnog suda "Tajni znakovi đavoljeg advokata Velji Nevolji". Intervju direktorke RFZO Tanje Škodrić "Ulaganja u zdravstvo nekad i sad kao nebo i zemlja".

POLITIKA - "Čvrsta uzajamna podrška državnoj celovitosti", predsednik Kipra u Beogradu. Četvodnevni prekid vatre u Gazi "Danas počinje razmena otetih Izrealaca za palestinske zatvorenike".

Teme