Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 25. novembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 25. novembar 2023. godine

Društvo | 25.11.2023 | access_time 10:10
Naslovne strane za subotu, 25. novembar 2023. godine
Foto: Beta/Ana Slović

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 25. novembar 2023, pišu o predizbornoj kampanji, primirju u Pojasu Gaze, oduzimanju imovine Predragu Koluviji i o sportskim temama.

ALO - "Dablin u plamenu, na meti migranti", o demonstracijama u Irskoj nakon napada nožem ispred dablinske škole. "Hag izolovao Tačija da spase svedoke", o suđenju nekadašnjem lideru OVK i predsedniku Kosova.

BLIC - Omiljena pesma Novaka Đokovića na Dejvis kupu u Malagi: "Bura zbog 'Veseli se srpski rode' ". Trener Toronta Darko Rajaković: "Jokić diže košarku na drugi nivo".

VEČERNJE NOVOSTI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Kraljevu: "Mnogi bi Kosovo predali na tacni". O slučaju snimka oralnog seksa osnovaca u Surdulici: "Virtuelni svet kao trovačnica naše dece". Modernizacija Vojske Srbije: "Pametna bomba ispod krila 'orla' ".

DANAS - Predsednik Srbije u predizbornim aktivnostima vladajuće stranke: "Vučić protivustavno u kampanji naprednjaka". Bizarne ceremonije česte u predizbornoj kampanji: "Svečano otvarali liftove, semafore, septičke jame, zebre...". Sećanje Slaviše Orlovića na profesora Ratka Božovića: "Nije ćutao kada je bilo najvažnije da progovori".

INFORMER - O četvorodnevnom primirju na Bliskom istoku, list piše "Rat u Gazi trajaće barem šest meseci".

KURIR - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predizbornog skupa SNS "Izbori nisu igra, razmislite ko čuva Srbiju i KiM, a ko bi je sutra na tacni predao". O Moravskom koridoru, list piše u tekstu "Prvi pametni autoput u Srbiji donosi još bolji život za pola miliona ljudi".

NOVA - Trvenja i čistke u redovima Srpske napredne stranke: "Vučić i Vučević 'utežu' partiju", piše list. Vlasniku narko-plantaže privremeno zaplenjena imovina: "Koluviji oduzeti stan, parcele i devet zgrada". Među najvećim dužnicima EPS-a državne kompanije Telekom, Železnice i Infostan: "Građanima seku, njima opraštaju".

POLITIKA - O početku četvorodnevnog primirja u Pojasu Gaze: "Hamas oslobodio taoce, a Izrael zatvorenike". Doktor Ivan Marković: "U Srbiji se od karcionoma leči oko 200.000 obolelih". Politika na slavi u Visokim Dečanima: "Ovde je izvor našeg naroda".

SRPSKI TELEGRAF - "Vučić kriv jer ne smatra da su Srbi genocidan narod", piše list. "Izazvao bes i mržnju zbog pesme 'Veseli se srpski rode' ", o teniseru Novaku Đokoviću i drugim reprezentativcima koji su na teren na Dejvis kupu izašli uz tu pesmu.

Teme