Web Analytics
Zvezda bolja od Vojvodine na Karađorđu - BetaRS

Zvezda bolja od Vojvodine na Karađorđu

Fudbal | Izvor: Beta | 25.11.2023 | access_time 18:15
Zvezda bolja od Vojvodine na Karađorđu
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Novom Sadu ekipu Vojvodine sa 2:1, u jednom od derbija 16. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su upisali 12. pobedu u domaćem šampionatu i drugi su na tabeli sa 37 bodova, odnosno trenutno imaju tri boda manje od Partizana koji danas dočekuje TSC. Na drugoj strani, Vojvodina je peta sa 22 boda, koliko ima i Mladost, odnosno ima četiri boda manje od TSC-a.

Zvezda je povela već u trećem minutu pogotkom Osmana Bukarija koji je sa desetak metara iskosa sa desne strane savladao Lazara Carevića.

Vojvodina je brzo odgoorila i iz prve prave šanse izjednačila, u 13. minutu. Strelac je bio Radomir Milosavljević, kojem nije bilo teško da savlada Omrija Glazera posle sjajne asistencije Đorđa Crnomarkovića.

Pobedu beogradskom timu doneo je Bukari svojim drugim golom na meču, u 27. minutu. Posle loše intervencije odbrane Vojvodine, Bukari je ostao sam i sa desetak metara lako pogodio za konačnih 2:1.

Vojvodinu u narednom kolu Super lige Srbije očekuje još jedan derbi, pošto će gostovati Partizanu, dok su pred crveno-belima dva gostovanja - najpre Jang Bojsu u Ligi šampiona, a potom i Napretku u domaćem šampionatu.

Teme