Web Analytics
Obradović: Moramo da sprečimo brzu igru Borca i lake poene - BetaRS

Obradović: Moramo da sprečimo brzu igru Borca i lake poene

Kosarka | Izvor: Beta | 26.11.2023 | access_time 17:35
Obradović: Moramo da sprečimo brzu igru Borca i lake poene
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da njegova ekipa mora da spreči brzu igru i lake poene Borca u predstojećoj utakmici u ABA ligi.

"Igramo protiv tima koji igra izuzetno brzu košarku. Promenili su ekipu i način igre u odnosu na prošlu godinu. Tim koji igra u tranziciji, imaju veoma, veoma pokretne i brze igrače i to je prva stvar o kojoj treba da vodimo računa. Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji. Odgledali smo mnogo utakmica i to je najveći problem koji sam postavio pred utakmicu, naša reakcija na njihovu brzinu i na taj način kako igraju", rekao je Obradović, navodi se na klupskom sajtu.

Košarkaši Partizana igraju u ponedeljak od 20 časova u Beogradskoj areni protiv Borca iz Čačka, utakmicu devetog kola ABA lige.

Košarkaš Partizana Mateuš Ponjitka rekao je da je ekipa posle nedavnih poraza dozvolila protivnicima da pomisle da mogu da pobede u Beogradskoj areni i da to mora da se prekine.

"Definitivno agresivan tim, doći će i igrati fizički na visokom nivou, sa puno kontakta. Nažalost, dozvolili smo da svako pomisli da može da dođe i da nas pobedi u našoj dvorani. To moramo da prekinemo, moramo da budemo čvršći, da igramo bolje, jače i da odbranimo naš teren", naveo je on.

"Moramo konačno da kliknemo i počnemo da pobeđujemo. Sutra će biti veoma teška utakmica za nas, moramo da ostanemo jaki, igramo timski i da pomognemo jedni drugima pri svakom posedu", dodao je on.

Partizan u utakmicu ulazi sa pet pobeda i tri poraza, a Borac sa četiri pobede i četiri poraza.

Teme