Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 27. novembar - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 27. novembar

Društvo | 27.11.2023 | access_time 08:35
Naslovne strane za ponedeljak 27. novembar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 27. novembar najviše pišu o problemima koje je izazvao sneg i o predizbornoj kampanji.

BLIC - "Više od 50 spasenih od leda i mećave", o snežnom nevremenu koje je zahvatilo Srbiju. "Kosovski problem ispit za opozicju", o različitim stavovima među opozicionim strankama.

VEČERNJE NOVOSTI - "Iz smetova za vikend izbavljeno 28 gradjana", o snežnom nevremenu koje je zahvatilo Srbiju. "Ratarima ustupci, neće biti blokada", o dogovoru premijerke Ane Brnabić i poljoprivrednika.

DANAS - List piše da je francusko-nemački plan o Kosovu kamen spoticanja u opoziciji, u tekstu pod naslovom "Desnica može da profitira". "O otvorenim pitanjima iza zatvorenih vrata", o sastanku premijerke Ane Brnabić i poljoprivrednika, bez prisustva novinara.

NOVA - "Verujem u pobedu u Kragujevcu, a Kruševac će biti najveće iznenađenje", rekao je lider Pokreta slobodnih gradjana Pavle Grbović o predstojećim loklanim izborima. List prenosi stavove opozicije o tehničkoj vladi, u tekstu pod naslovom: "Prelazni period do normalne države".

POLITIKA - "Biće drugi po snazi u novom sazivu skupštine", rekao je lider Dveri Boško Obradović čiji je pokret sa strankom Zavetnici i javnim ličnostima u koaliciji "Nacionalno okupljanje".

KURIR - "Blud i razvrat", direktor "Srbijašuma" Igor Braunović u luks hotelu u Ivanjici organizuje zabave zatvorenog tipa uz narkotike i prostitutke. List piše i o reformi koja je sprovedena u GSP Beograd zahvaljujući kojoj je prepolovljena cena karata i obnovljen vozni park.

SRPSKI TELEGRAF - "Hrabriju ženu od Tatjane nisam video", doktor o nastavnici ranjenoj u Ribnikaru. List piše i da Srbiji posle snega preti ledena kiša.

ALO - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "Kosovo nećemo priznati". "Telekom kao najbolje svetske kompanije", kaže direktor tog preduzeća Vladimir Lučić.

INFORMER - "Prolazimo grupu u Nemačkoj", prognozira predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić. List piše i da poznata pevačica Tea Tairović već četiri godine nema dečka.

Teme