Web Analytics
Naslovne strane za utorak 28. novembar - BetaRS

Naslovne strane za utorak 28. novembar

Društvo | 28.11.2023 | access_time 08:25
Naslovne strane za utorak 28. novembar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o izborima koji će se u Srbiji održati 17. decembra, o različitim vrstama pomoći za više kategorija građana pred izbore, o sukobu Izraela i palestinskog Hamasa, i o drugim temama.

ALO - "Sneg okovao Srbiju", piše list o prvim snežnim padavinama i problemima koje su izazvale.

DANAS - Košarkaški reprezentativac Vanja Marinković o razlozima zbog kojih je potpisao ProGlas: "Ako ne glasamo, ne treba ni da se žalimo". Ekonomisti o najavi predsednika Srbije da će srednjoškolci dobiti po 10.000 dinara pomoći "Vučić opet kupuje glasove pred izbore".

BLIC - "Sve mere pomoći države građanima na jednom mestu" o najavljenoj novčanoj pomoći. List nastavlja predstavljanje kandidata za nagradu "Najdomaćin 2023." Ministarstva poljoprivrede "Goran uzgaja moravke a za pohvalu mu je i društveni angažman".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o izborima koji će se održati 17. decembra "Vernost Dačića ponovo na testu". O proslavi Dana Kosovskih bezbednosnih snaga: "Prizivanje nacističke tvorevine u Prištini".

INFORMER - "Pare na računima penzionera, srednjoškolaca, negovateljica..." o finansijskoj pomoći iz republičkog budžeta, pred izbore 17. decembra.

KURIR - "Imamo tri do četiri odsto veću podršku građana nego svi ostali zajedno!", kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić o predizbornom rejtingu Srpske napredne stranke, čiji je član.

NOVA - List ocenjuje da davanjem pomoći različitim kategorijama građana vlast podmićuje građanstvo pred izbore "Vlast će potrošiti 420 miliona evra da kupi glasove". "Beograd bi mogao da padne", o prognozama za pobedu opozicije na izborima 17. decembra.

POLITIKA - Intervju sa ministrom spoljnjih poslova Ivicom Dačićem "Bezbednost u Evropi je urgentna tema za OEBS". Izjava predsednika Vučića na gradilištu brze saobraćajnice Slepčević - Badinovci "Srbija će se dodatno povezati sa Srpskom". O sukobu Izraela i palestinskog Hamasa "Produženo primirje u Gazi".

SRPSKI TELEGRAF - Predsednik Srbije Aleksandrar Vučić: "Cela Srbija jedno veliko gradilište".

Teme