Web Analytics
Obradović (Srbija protiv nasilja): Vinči potreban novi dom zdravlja, a sadašnja vlast za to ne mari - BetaRS

Obradović (Srbija protiv nasilja): Vinči potreban novi dom zdravlja, a sadašnja vlast za to ne mari

Politika | 28.11.2023 | access_time 16:45
Obradović (Srbija protiv nasilja): Vinči potreban novi dom zdravlja, a sadašnja vlast za to ne mari
Foto: Beta/Milan Ilic

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović ocenio je danas da je beogradskom naselju Vinča potreban novi Dom zdravlja, jer je trenutni napravljen pre više od 50 godina kao privremeni objakat.

"Vlast Srpske napredne stranke (SNS) svaki put pred izbore obeća da će napraviti novi dom zdravlja koji bi bio adekvatan za 30.000 stanovnika kolika je i potreba. Međutim, to obećanje se zaboravi odmah nakon izbora", izjavio je Obradović tokom posete Domu zdravlja Vinča, a prenela Stranka slobde i pravde koja je deo te izborne liste u saopštenju.

On je ocenio da građani Grocke, Vinče i svi građani Beograda imaju pravo na zdravstvenu zaštitu i sve zdravstvene usluge, odnosno da zdravstvo mora biti dostupno svima.

"Ako odlazeća SNS vlast, za 10 godina, nije ni počela radove na izgradnji novog doma zdravlja, jasno je da oni to ne žele i nemaju nameru time da se bave. I zato ćemo mi posle 17. decembra na ovom mestu napraviti novi dom zdravlja kako bi građani Grocke imali adekvatnu zdravstvenu zaštitu", rekao je Obradović.

Teme