Web Analytics
Naslovne strane za sredu 29. novembar - BetaRS

Naslovne strane za sredu 29. novembar

Društvo | 29.11.2023 | access_time 08:20
Naslovne strane za sredu 29. novembar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 29. novembar 2023, najviše pišu o predizbornim temama u Srbiji.

POLITIKA - "Dan kada je rodjena druga Jugoslavija" - piše list o 80 godina od zasedanja AVNOJ-a u Jajcu. Pod naslovom "Dačić: Prilika da zadržimo Kosmet uprkos svim pritiscima", list prenosi izjavu lidera Socijalističke partije Srbije i ministra spoljnih poslova.

NOVA - List piše da vlast u strahu pribegava prljavoj kampanji i odobrava falsifikate ptpisa podrške listama kandidata, u tekstu pod naslovom: "Vučić proziva, službe blate". "Aseko mesečno dobija i po devet poslova od države: Brat Ane Brnabić je otišao, a ostali unosni ugovori sa državom", piše list.

ALO - Pod naslovom "Srbija ruši rekorde" list objavljuje analizu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". "Posle osam godina ponovo vozom od Subotice do Segedina", piše list.

BLIC - List piše da je deset odsto onih koji izlaze na izbore i dalje neodlučno, u tekstu pod naslovom "Bitka 400.000 glasača". "Pet virusa redom kosi po Srbiji", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Glasače jure i klikom", o predizbornoj kampanji i na društvenoj mreži Tik-tok. "Popuni obrazac i uzmi 10.000", o tome kako do novca koji će mladima dati država.

DANAS - "Blaga prednost u glavnom gradu u odnosu na SNS - SPS", kazao je o istraživanjima javnog mnjenja kopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović. "Falsifikovani potpisi pod lupom tužilaštva", piše list.

INFORMER - O nezaposlenosti u Srbiji u proteklih deset godina "Posao od 2012. dobilo 500.000 građana Srbije". "Aljbin Kurti hoće novi pogrom Srba na Kosovu i Metohiji", piše list.

KURIR - Pod naslovom "Rast" o prognozama Ministarstva finansija da će prosečna zarada u Srbiji do kraja 2024. godine biti skoro 1.000 evra.

SRPSKI TELEGRAF - Pod naslovom "Ko preživi, pričaće", o promenjivom vremenu u Srbiji i najavi za petak, 22 stepena Celzijusa u plusu.

Teme