Web Analytics
Obradović (SSP): Prepolovljeni autobus posledica politike nemara i trošenja novca SNS-a i Šapića - BetaRS

Obradović (SSP): Prepolovljeni autobus posledica politike nemara i trošenja novca SNS-a i Šapića

Politika | 29.11.2023 | access_time 10:00
Obradović (SSP): Prepolovljeni autobus posledica politike nemara i trošenja novca SNS-a i Šapića
Foto: Beta/MILAN ILIC

Kandidat liste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović ocenio je danas da su incidenti poput "prepolovljenog autobusa", posledica politike nemara i trošenja novca na besmislene i koruptivne poslove, kako je naveo, "politike koju vode Srpska napredna stranka i Aleksandar Šapić".

"Naš cilj je jednostavan: obezbediti sigurnost svih korisnika vozila javnog prevoza i ostalih građana na ulicama našeg grada. Svake godine SNS vlast u Beogradu u GSP ulaže više od 250 miliona evra. A svedoci smo da se vozila pale, nemaju zimske gume, iskaču iz šina, imaju rupe, zabijaju se u bankine. Zaposleni nezadovoljni, uslovi za rad očajni", naveo je Obradović, saopštila je Stranka slobode i pravde.

On je postavio pitanje gde idu pare od ulaganja u gradski prevoz kada je očigledno da, kako je ukazao, ne odlaze u razvoj tog važnog gradskog preduzeća.

"Beograđani će za bolji gradski prevoz morati da sačekaju pobedu opozicije 17. decembra, ali njihova bezbednost i sigurnost kad kroče u vozila gradskog prevoza mora odmah da bude obezbeđena. Zato zahtevamo od neodgovorne Šapićeve vlasti da prepozna alarm za opasnost i da se odmah sprovede sveobuhvatan tehnički pregled vozila u javnom saobraćaju, bez obzira na to da li su vlasništvo GSP-a ili privatnih prevoznika", zaključio je Obradović.

Teme